Publisert 2019-11-22

Åpningstider i juleferien

I romjulen vil det være noen endringer i åpningstidene og redusert bemanning  på våre klinikker. Vi anbefaler derfor alle som ønsker seg tid til behandling  å booke time så snart som mulig.

WEBBOOKING

Sykehuset har siste driftsdag den 20.12. Holder da stengt tom 02.01.2019.

Telefonen er stengt hele perioden, med unntak av den 27.12.

Klinikken er stengt i perioden 20.12-2.1.

Stavanger

Holder åpent 23.12 (kun hudpleier og resepsjon), 27.12 og 30.12.

Trondheim

Stengt i perioden 20.12-2.1.

Holder åpent 23.12, 27.12 og 30.12

Bestill time her.