Publisert 2013-12-12

AKADEMIKLINIKEN NORDISK FELLOWSHIP PLASTIKKIRURGI

Hvert år har Akademikliniken fordelen av å ta imot et antall plastiske kirurger som ønsker å tilbringe en lengre eller kortere periode på klinikken for å dra nytte av vår erfaring og kompetanse.

Nå ønsker vi Nordisk Fellowship velkommen til våre klinikker i Stockholm, Gøteborg, Malmø og Oslo.

Akademikliniken Fellowship Programmet tilbyr muligheten til å lære av og dele erfaringer med våre spesialister, både i estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi.

Som Fellowship kirurg vil du få muligheten til daglig å bistå i ulike typer kirurgi, samt assistere ved eller utfører ikke-kirurgiske behandlinger. Du får også muligheten til å delta i forskningsprosjekter eller studier som eventuelt skjer på sykehuset.

For å kvalifisere seg til vårt stipendprogram, må du være en fullt kvalifisert spesialist i plastisk kirurgi eller ha ett år igjen av sin spesialiseringen. Etter endt program, ser vi gode muligheter for ansettelse på noen av våre klinikker.
For mer informasjon, ta kontakt m/Dr. Bjørn Tvedt: bjorn.tvedt@ak.se, eller Dr. Paolo Montemurro: paolo.montemurro@ak.se eller send en søknad direkte.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.