Publisert 2018-04-05

AK Microtox Natural Expressions – en ny metode for å redusere rynker og fine linjer

Behandlingen går ut på å injisere en mindre mengde Botulinumtoxin A jevnt fordelt i hele ansiktet. Resultatet blir et slettere helhetsinntrykk – uten å ødelegge et naturlig uttrykk. Behandlingen minsker ofte også porer og gir huden mer liv.

Estetiske behandlinger med botulinumtoxin A blir stadig mer vanlig, men behandlingen har fortsatt ett dårlig rykte i visse kretser da det gir en veldig tydelig lokal forandring i det behandlede området. Med den nye behandlingen, AK Microtox Natural Expressions, får du alle fordelene med Botulinumtoxin A, uten å ødelegge din mimikk eller å bli stiv.

Mer informasjon om rynker og fillers:
Rynkeguiden
Fillerguiden