Publisert 2019-05-13

3D simulering

SE DITT FORVENTEDE RESULTAT MED 3D-SIMULERING

Hos Akademikliniken har vi i  lang tid tilbudt Vectra 3D-simulering til våre pasienter. Teknologien tillater kirurg og pasient å sammen se og diskutere pre-operative bilder i 3D, for å så gå igjennom et mulig post-operativt resultat. Bildene kan roteres og vise fra alle vinkler og sammenlignes med hverandre for et før/etter resultat.

WEBBOOKING

3D-simulering Brystførstørrelse

Akademikliniken var første klinikk i Norden som tilbød sine pasienter 3D-simulering under konsultasjon for brystforstørrelse. 3D-simulering inngår alltid i prisen for en brystforstørrelse med implantat hos oss. Metoden vi benytter oss av heter Vectra 3D Precision Light, og er et av de mest avanserte systemet på markedet. Med hjelp av 3D-simulering blir det enkelt for våre kirurger å vise deg et mulig resultat av brystforstørrelsen. Bildet kan roteres 360 grader, slik at du kan se det forventede resultatet fra alle vinkler. Vi kan og vise forskjellige typer implantat, i både forskjellig størrelse og projeksjon. Slik kan du enkelt komme frem til det resultatet som føles riktig for deg i samråd med din kirurg.

3D-simulering Neseplastikk

En neseplastikk vil gjøre stor forskjell i ansiktet, og mange vil den første tiden etter inngrepet føle seg fremmed. Med dette til ettertanke er det ekstra viktig at du allerede i forkant av inngrepet har så realistiske forventinger som mulig til resultatet av din neseplastikk. Derfor tilbyr vi Vectra 3D-simmulering kostnadsfritt når du kommer til konsultasjon i forkant av en neseplastikk. Sammen med din plastikkirurg vil dere gå igjennom de forandringer som kan gjøres, og se på muligheter for akkurat ditt utgangspunkt. Bildet kan roteres 360 grader, slik at du kan se det forventede resultatet fra alle vinkler. Det er viktig å forstå at simuleringen alltid vil skille seg noe fra sluttresultatet.