Publisert 2019-05-13

3D simulering

SE DITT FORVENTEDE RESULTAT MED 3D-SIMULERING

Hos Akademikliniken har vi i  lang tid tilbudt Vectra 3D-simulering til våre pasienter. Teknologien tillater kirurg og pasient å sammen se og diskutere pre-operative bilder i 3D, for å så gå igjennom et mulig post-operativt resultat. Bildene kan roteres og vise fra alle vinkler og sammenlignes med hverandre for et før/etter resultat.

WEBBOOKING

 

3D-simulering Brystførstørrelse

Akademikliniken var første klinikk i Norden som tilbød sine pasienter 3D-simulering under konsultasjon for brystforstørrelse. 3D-simulering inngår alltid i prisen for en brystforstørrelse med implantat hos oss. Metoden vi benytter oss av heter Vectra 3D Precision Light, og er et av de mest avanserte systemet på markedet. Med hjelp av 3D-simulering blir det enkelt for våre kirurger å vise deg et mulig resultat av brystforstørrelsen. Bildet kan roteres 360 grader, slik at du kan se det forventede resultatet fra alle vinkler. Vi kan og vise forskjellige typer implantat, i både forskjellig størrelse og projeksjon. Slik kan du enkelt komme frem til det resultatet som føles riktig for deg i samråd med din kirurg.

 

 

3D-simulering Neseplastikk

En neseplastikk vil gjøre stor forskjell i ansiktet, og mange vil den første tiden etter inngrepet føle seg fremmed. Med dette til ettertanke er det ekstra viktig at du allerede i forkant av inngrepet har så realistiske forventinger som mulig til resultatet av din neseplastikk. Derfor tilbyr vi Vectra 3D-simmulering kostnadsfritt når du kommer til konsultasjon i forkant av en neseplastikk. Sammen med din plastikkirurg vil dere gå igjennom de forandringer som kan gjøres, og se på muligheter for akkurat ditt utgangspunkt. Bildet kan roteres 360 grader, slik at du kan se det forventede resultatet fra alle vinkler. Det er viktig å forstå at simuleringen alltid vil skille seg noe fra sluttresultatet.

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/