Vi har lang erfaring med laserbehandlinger

Lang erfaring med laserbehandlinger

Hva er laser? Hva er forskjellen på laser og bredpsektret lys og har du hørt om fraksjonert laserbehandling?

Det er lett å forveksle IPL med laser, men den største forskjellen fra laser er at IPL  kan levere større energier på bølgelengder.

Nordlys IPL

Candela Nordlys IPL (Intense Pulsed Light) bruker bredspektret lys. Sammenlignet med lasere som bare bruker en bølgelengde, er IPL med sitt brede spekter av bølgelengder mer skånsomt mot huden og gir mindre bivirkninger uten at det går på bekostning av resultatene.

Nordlys Frax

Nordlys Frax er en fraksjonell laser som behandler mikroskopiske områder ved hver unike puls, og etterlater omkringliggende hud intakt. Ved tradisjonell laserbehandling vil hele hudoverflaten utsettes for laserstråler som brenner av de øverste hudlagene.

Fraxel re:store

Fraxel re:store er fraksjonell laser, det vil si at laseren behandler mikroskopiske områder av huden ved hver unike puls, og etterlater omkringliggende hud intakt. Forskjellen fra Nordlys Frax er at Fraxel re:store er kraftigere og går dypere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/