Hvordan foregår en injeksjonsbehandling

Før ankomst 

Kom gjerne uten sminke på behandlingsområdet, er det ikke mulig så kan vi hjelpe deg med rens.  

Er du syk, har feber, infeksjon eller lignede skal du ikke gjøre injeksjonsbehandlinger! 

 

Ved ankomst 
Henvend deg i resepsjonen når du kommer til oss.
Din sykepleier vil komme og hente deg for behandling.

  

Bedøvelse 
Dersom det er behov for bedøvelse vil du få dette inne på behandlingsrommet, og det er inkludert i prisen.

 

Behandling 

Din behandler vil hele tiden snakke med deg om behandlingen du har booket, og skulle det ha dukket opp spørsmål eller du har endret ønsker siden konsultasjon vil vi alltid avklare dette med deg før selve behandlingen begynner.   

  • Filler: Dersom du skal gjøre en fillerbehandling vil din behandler velge fillertype etter hva du skal gjøre slik at du hele tiden vil få en filler som er spesielt tilpasset akkurat din vevstype og indikasjon. Du vil vanligvis se resultatet med en gang, men du kan ha noe hevelser som gjør at du ikke vil se endelig resultat før etter ca 14 dager. Merk at filler nese kun utføres av plastikkirurg.  
  • Skinbooster: Vi benytter vanligvis Restylane Skinbooster som gjøres som en kur på 3 behandlinger.  
  • Rynkebehandling: Vi behandler blant annet linjer i panne, mellom øyenbryn og ved øyne. Andre områder må avklares i forkant.
  • Svettebehandling: Vi behandler vanligvis armhuler. Andre områder må avklares i forkant.  
  • Profhilo: Husk at effekten vanligvis kommer gradvis og av og til ikke før etter behandling nummer to.  

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/