Rekonstruktiv kirurgi

Rekonstruktiv plastisk kirurgi innebærer at man gjenoppretter og reparerer funksjon og utseendet etter ulykker, kreftsykdommer eller medfødte misdannelser.

Vi på Akademikliniken er en av få private klinikker som gjennomfører mange operasjoner av dette slaget hvert år. Vår oppfatning er at man ikke kan være dyktig  innen estetisk kirurgi uten at man har høy kompetanse innen den rekonstruktive kirurgien og omvendt. På Akademikliniken møter du kun kirurger som har denne spesialistkompetansen.

Hos oss er din trygghet viktig, derfor tar vi alltid en konsultasjon før vi starter behandlingen. Her vil du treffe en erfarende kirurg som kan fortelle deg om inngrepet og lytte til din ønsker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/