Behandling mot svette? | Akademikliniken

Uønsket svette – hyperhidrose

Svette er kroppens måte å regulere kroppstemperaturen på, og er derfor en vital funksjon for at kroppen vår skal fungere. Akademikliniken behandler veldig mange for uønsket svette, spesielt menn er ofte sterkt plaget av uønsket svette og har god effekt av behandling hos oss.

Uønsket svette oppstår når kroppen produserer mer svette enn det er behov for. Overdreven svette kan gi plager som:

  • Vond lukt
  • Svetteflekker på klær

Dette er naturligvis svært plagsomt i sosiale og praktiske sammenhenger. Akademiklniken tilbyr en svært effektiv og dokumentert behandling av uønsket svette i armhulene.

Den mest effektive behandling av uønsket svette, er å blokkere nerveimpulsene fra svettekjertlene. Dette gjør man ved å injisere små doser med Botox inn i huden der de mest aktive svettekjertlene befinner seg.

For at behandlingen skal gi et best mulig resultat, tar vi en svettetest før behandling for å finne de svettekjertlene som produserer mest svette. En behandling med Botox er ikke permanent, men har en varighet på 6-12 måneder. Deretter må man foreta en ny behandling. Hvis man forsetter med flere behandlinger så vil aktiviteten til svettekjertlene begrenses, da de ikke gjenvinner sin fulle aktivitet.

 

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er gratis, og helt uforpliktende. Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål.

Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time hos en av våre spesialister.