Uønsket svette – hyperhidrose

prp-behandling

Svette er kroppens måte å regulere kroppstemperaturen på, og er derfor en vital funksjon for at kroppen vår skal fungere. Akademikliniken behandler veldig mange for uønsket svette, spesielt menn er ofte sterkt plaget av uønsket svette og har god effekt av behandling hos oss.

Uønsket svette oppstår når kroppen produserer mer svette enn det er behov for. Overdreven svette kan gi plager som:

  • Vond lukt
  • Svetteflekker på klær

Dette er naturligvis svært plagsomt i sosiale og praktiske sammenhenger. Akademikliniken tilbyr en svært effektiv og dokumentert behandling av uønsket svette i armhulene.

Den mest effektive behandling av uønsket svette, er å blokkere nerveimpulsene fra svettekjertlene. Dette gjør man ved å injisere små doser med muskelavslappende inn i huden der de mest aktive svettekjertlene befinner seg.

For at behandlingen skal gi et best mulig resultat, tar vi en svettetest før behandling for å finne de svettekjertlene som produserer mest svette. Behandlingen er ikke permanent, men har en varighet på 6-12 måneder. Deretter må man foreta en ny behandling. Hvis man forsetter med flere behandlinger så vil aktiviteten til svettekjertlene begrenses, da de ikke gjenvinner sin fulle aktivitet.

Hos Akademikliniken setter vi opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.

Vi setter av en hel time til deg hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, gir deg grundig informasjon om de ulike behandlingsmulighetene og prisene for disse. Så setter vi opp en behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker.  Enkelte behandlinger kan du få utført samme dag som konsultasjonen. Det er alltid ansvarlig lege avgjør om du som pasient kan få medisinsk rynkebehandling, det avgjøres på bakgrunn av en slik forundersøkelse hos oss. 

Ring oss gjerne i forkant dersom du har spørsmål.