Figurforming med Contour | Akademikliniken

Figurforming med Med Contour

Med Contour er en helt ny, innovativ kaviterende metode for ultralydbehandling av fett og dyptliggende cellulitter. Med Contour bruker et dobbelt, lavfrekvent ultralydhode som konsentrerer behandlingen utelukkende om det område som skal behandles.

Takket være avansert vakuumteknologi, er behandlingen både effektiv og sikker. Med Contour er det første systemet for bodyslimming/figurforming og cellulittbehandling med integrert lymfedrenasje.

Akademikliniken kan med Med Contour behandle fett på ben, rumpe, mave, flanker, rygg og armer. Maskinen behandler også cellulitter på rumpe, lår og mage. Med Contour kan dermed brukes til bodyslimming /figurforming av hele kroppen med unntak av hals og hode.

Alle kan i utgangspunktet behandles i forhold til bodyslimming /figurforming med Med Contour, men følgende behandles ikke:

  • Gravide og ammende
  • Mennesker som har hyperkolesterol eller diabetes eller tidligere gjennomgått bypass
  • Mennesker med implantater av silikon, plast eller metall i behandlingsområde
  • Mennesker med innsatt pacemaker
  • Mennesker med hepatitt eller annen leversykdom
  • Mennesker som har fjernet lymfeknuter
  • Mennesker med pågående hjerte-karsykdom
  • Mennesker som nylig har gjennomgått operasjoner

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

Hva skjer før en Med Contour behandling?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er gratis, og helt uforpliktende. Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål. Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time hos en av våre spesialister.

Er det noe du er usikker på? Ring oss, vi er alltid tilgjengelige dersom du har spørsmål.

Hvordan foregår en Med Contour behandling?

Før Med Contour behandling tas det mål av området som skal behandles, og det taes bilder. Man åpner så lymfekanalene med lett vakuum. Selve behandlingen gjennomføres ved at et ultralydhode med integrert vakuum føres over huden. Behandlingen vil kjennes varm og masserende som hovedsak. Enkelte kan oppleve lett stikking eller en kraftigere varmefølelse. Denne delen av behandlingen tar opp til 1 time. Etter selve ultralydbehandlingen, går man over området på nytt med lymfedrenerende vakuummassasje i alt fra 10-20 minutter. Nye mål tas av området umiddelbart etter behandlingen. Behandlingen tar fra 1-2 timer avhengig av størrelse på området som skal behandles og hudreaksjon.

Et behandlingsopplegg består av gjennomsnittlig 6 behandlinger med 5-10 dagers intervall. Det er viktig at du kan følge opp og gjennomføre behandling hver uke når du går i gang med et behandlingsprogram. Effekten er langvarig, men ikke permanent. Vedlikeholdsbehandlinger må påregnes. I løpet av de siste timene før behandling bør man drikke minst 2 liter vann. Dette gir bedre effekt på Ultralyden. Behandlingsdagen skal man unngå raske karbohydrater og drikke rikelig med vann.

Hva skjer etter en Med Contour behandling?

Det er viktig å være i aktivitet etter en behandling, i tillegg til å tilføre kroppen tilstrekkelig væske (vann). Et normalt, sunt kosthold sammen med daglig aktivitet vil ha en positiv effekt på kroppen med økt sirkulasjon, samt at man kvitter seg med avfallsstoffer på en mer effektiv måte. Ettersom responsen etter en behandling er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem. Før du drar fra klinikken, vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen som er blitt utført samt info om reaksjoner etter en slik behandling.

Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss.

Etterbehandling

For å opprettholde et bra resultat, anbefales vedlikeholdsbehandling. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Daglig bruk av bodylotion supplert med en ukentlig scrub stimulerer huden og holder den myk og fin. Hos Akademikliniken får du god info om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles. Du vil  få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.

Du kan lese mer om priser her.