Fyldigere rumpe og formfulle hofter

Hva er Brazilian Butt Lift?

Brazilian Butt Lift er kirurgisk inngrep som løfter og forstørrer rumpen og gjør hoftene mer formfulle. Ofte er inngrepet løsningen for de som ønsker å forstørre eller forbedre formen i hofte/rumpeparti når man ikke oppnår ønsket resultat med kosthold eller trening.

 

En forstørrelse av rumpen gjøres på to forskjellige måter:

  • med injeksjoner av ens eget kroppsfett
    Man formgir kroppen med fettsuging, hvor fettet etter en prosessering blir injisert for å forme og gi mer volum til rumpe og hofter.
  • med silikonimplantat.
    Operasjon med rumpeimplantat er et inngrep som krever erfaring fordi det er knyttet høyere risiko til dette inngrepet, spesielt mht infeksjon. Akademikliniken Stocholm og Akademikliniken Gøteborg har kirurger med kompetanse og erfaring innen dette området, og som regelmessig utfører forstørring med implantat.

Hvordan utføres inngrepet

Rumpeforstørrelse med fettransplantasjon av eget fett utføres med pasienten i full narkose. Først høstes pasientens eget fett ved å fettsuge områder som rygg, midje, flanker (lovehandles), lår og mage. Måten fettsugingen utføres på er minst like viktig for resultatet som selve transplantasjonen av fettet. Fettet som fjernes fra de utvalgte områdene, kjøres gjennom en renselsesprosess som i klargjør fettcellene til å bligjeninnført i kroppen.

I det andre trinnet settes det behandlede fettet inn i baken og hoftepartiet i forskjellige dybder for å sikre en jevn og naturlig forstørrelse. For å sikre best mulig resultat snus pasienten flere ganger slik at plastikkirurgen kan vurdere formen fra alle vinkler. Denne metoden for fettinjeksjon gir en flott kontur til baken som varer lengeog som eldes på en naturlig måte. Hele prosedyren tar vanligvis mellom to og fire timer avhengig av hvor store områder som må fettsuges.

Hvem egner seg for brazilian butt lift

En brasiliansk buttlift kan forsterke de naturlige kurvene i hofte og rumpeområdet. Resultatet er mer volum og rundhet i formene slik at baken ser mer løftet og atletisk ut. Det finnes flere kategorier av hofteformer fordi vi har forskjeller i bekkenets anatomi. Målsetningen er at man i samarbeid med plastikkirurgen forsøker å optimalisere formen ut fra hvilke forutsetninger som foreligger, både i hofteform og fettvolum. Brazilian Butt Lift handler om naturlig resultat med en balansert kroppsprofil.

Hvordan er tiden etter operasjonen

Etter en brasiliansk buttlift bør man unngå å sitte direkte på baken eller ligge på ryggen i to til tre uker for å maksimere resultatene. I løpet av denne tiden kan kompresjonsklær brukes for å redusere hevelse. Pasienter kan oppleve smerte, ubehag, blåmerker og hevelse etter prosedyren. De fleste pasientene vender tilbake til arbeid innen to uker etter operasjonen, og kan gjenoppta alle normale aktiviteter innen fire uker. Hevelsen er minimal etter seks uker og det endelige utfallet vil da være synlig.

Resultater av brazilian butt lift med fettransplantasjon

Skulpturering av kroppen med eget fett er et kunsthåndverk. Når operasjonen utføres av en erfaren plastikkirurg med estetisk erfaring, og som er opplært i de beste og tryggeste teknikkene, er denne formen for rumpeskulpturering en svært tilfredsstillende og permanent prosedyre som gir profilen mer kurver, og gir en rundere, fyldigere og fastere rumpe.

Den første konsultasjonen

Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og sørge for at du har riktig informasjon og svar på det du måtte lure på. Du får blant annet informasjon om hvilke behandlinger som imøtekommer resultatet du ønsker, og hvilke forbedringer du kan forvente deg.

Pasientkoordinator – din beste venn gjennom hele reisen

Etter konsultasjonen treffer du en av våre dyktige koordinatorer som jobber for at du skal føle deg trygg på avgjørelsen din og at du får den informasjonen du trenger. Bestemmer du deg for å gjennomføre operasjonen, booker du tid som passer, og får pasientavtalen og informasjon om inngrepet med deg hjem.
Bukplastikk er et stort inngrep og det er viktig for oss at du er mest mulig forberedt og sikker i valget ditt. Ta kontakt om du lurer på noe, vi hjelper deg mer enn gjerne.

 

Utsettelse av operasjonen

Er du forkjølet, hoster, har feber eller mistanke om smitte, må du ringe oss slik at slik at vi kan vurdere om operasjonen må utsettes og en annen kan få din operasjonstid. Vi vil da trenge en legeerklæring fra din fastlege. Vi vil også vurdere hvorvidt en antibiotikakur eventuelt kan startes. Se øvrige betingelser for avbestilling “Pasientavtale ved operasjon”

Før operasjonen

Sett deg godt inn i informasjonen som du har fått om forberedelser, rutiner, tiden etter og eventuelle komplikasjoner.

Les mer

På operasjonsdagen

Sammen med plastikkirurgen din går du gjennom de siste detaljene før operasjonen og kirurgen tar bilder av operasjonsmarkeringene.

Les mer

Etter operasjonen

Det er vanlig med smerter og følelsen av hevelse, ømhet i magen og nedsatt følelse i bukhulen de første døgnene etter operasjonen.

Les mer

Hva er inkludert i prisen?

Hos Akademikliniken er observasjon etter operasjonen inkludert i prisen.  Du blir fulgt opp av sykepleier som passer godt på deg og sørger for riktig smertelindring. Dette reduserer også risiko for komplikasjoner som blodpropp og blødning betraktelig.  Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt i tiden etter operasjonen, derfor er det ingen begrensning for antall kontroller hos sykepleier den første tiden. Derimot er det én etterkontroll hos kirurgen din. Skulle det være behov for små korreksjon av arret eller fettsuging vil du sammen med kirurgen kunne bli enig om rammer for videre løp.

Hvor mye koster Brazilian Butt Lift?

Pris på Brazilian Butt Lift er avhengig av flere faktorer som inngrepets omfang og man blir enig om å utføre andre inngrep i tillegg, altså et kombinasjonsinngrep.

Vi anbefaler at du kommer til en uforpliktende konsultasjon, hvor kirurgen anbefaler inngrep og omfang tilpasset akkurat ditt behov og dine ønsker.

Prisen på en Brazilian Butt Lift finner du i vår prisliste.

 

Innhold godkjent av: Mette Haga