Fyldigere rumpe og formfulle hofter med Brazilian Butt Lift

«Jeg valgte å overnatte på Akademikliniken etter min operasjon. Jeg følte meg svært godt ivaretatt og trygg, da jeg ble passet på av sykepleier gjennom hele natten. Intensivsykepleieren som passet på meg virket veldig profesjonell og trygg, og jeg hadde mulighet til å få tilpasset smertelindring. Det var og behagelig at man fikk enerom å være på.»

Hva er Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift er kirurgisk inngrep som løfter og forstørrer rumpen og gjør hoftene mer formfulle. Ofte er inngrepet løsningen for de som ønsker å forstørre eller forbedre formen i hofte/rumpeparti når man ikke oppnår ønsket resultat med kosthold eller trening.

En forstørrelse av rumpen gjøres på to forskjellige måter:

  • med injeksjoner av ens eget kroppsfett
    Man formgir kroppen med fettsuging, hvor fettet etter en prosessering blir injisert for å forme og gi mer volum til rumpe og hofter.
  • med silikonimplantat.
    Operasjon med rumpeimplantat er et inngrep som krever erfaring fordi det er knyttet høyere risiko til dette inngrepet, spesielt mht infeksjon. Akademikliniken Stocholm og Akademikliniken Gøteborg har kirurger med kompetanse og erfaring innen dette området, og som regelmessig utfører forstørring med implantat.

 

 

Hvordan utføres inngrepet

Rumpeforstørrelse med fettransplantasjon av eget fett utføres med pasienten i full narkose. Først høstes pasientens eget fett ved å fettsuge områder som rygg, midje, flanker (lovehandles), lår og mage. Måten fettsugingen utføres på er minst like viktig for resultatet som selve transplantasjonen av fettet. Fettet som fjernes fra de utvalgte områdene, kjøres gjennom en renselsesprosess som i klargjør fettcellene til å bligjeninnført i kroppen.

I det andre trinnet settes det behandlede fettet inn i baken og hoftepartiet i forskjellige dybder for å sikre en jevn og naturlig forstørrelse. For å sikre best mulig resultat snus pasienten flere ganger slik at plastikkirurgen kan vurdere formen fra alle vinkler. Denne metoden for fettinjeksjon gir en flott kontur til baken som varer lengeog som eldes på en naturlig måte. Hele prosedyren tar vanligvis mellom to og fire timer avhengig av hvor store områder som må fettsuges.

 

Hvem egner seg for brazilian butt lift

En brasiliansk buttlift kan forsterke de naturlige kurvene i hofte og rumpeområdet. Resultatet er mer volum og rundhet i formene slik at baken ser mer løftet og atletisk ut. Det finnes flere kategorier av hofteformer fordi vi har forskjeller i bekkenets anatomi. Målsetningen er at man i samarbeid med plastikkirurgen forsøker å optimalisere formen ut fra hvilke forutsetninger som foreligger, både i hofteform og fettvolum. Brazilian Butt Lift handler om naturlig resultat med en balansert kroppsprofil.

Hvordan er tiden etter operasjonen

Etter en brasiliansk buttlift bør man unngå å sitte direkte på baken eller ligge på ryggen i to til tre uker for å maksimere resultatene. I løpet av denne tiden kan kompresjonsklær brukes for å redusere hevelse. Pasienter kan oppleve smerte, ubehag, blåmerker og hevelse etter prosedyren. De fleste pasientene vender tilbake til arbeid innen to uker etter operasjonen, og kan gjenoppta alle normale aktiviteter innen fire uker. Hevelsen er minimal etter seks uker og det endelige utfallet vil da være synlig.

 

Resultater av brazilian butt lift med fettransplantasjon

Skulpturering av kroppen med eget fett er et kunsthåndverk. Når operasjonen utføres av en erfaren plastikkirurg med estetisk erfaring, og som er opplært i de beste og tryggeste teknikkene, er denne formen for rumpeskulpturering en svært tilfredsstillende og permanent prosedyre som gir profilen mer kurver, og gir en rundere, fyldigere og fastere rumpe.

WEBBOOKING

Hva koster operasjonen?

Prisen på en Brazilian Butt Lift finner du i vår prisliste.

Innhold godkjent av: Mette Haga