Få større penis med penisforlengelse? | Akademikliniken

Penisforstørring

Penisforstørrelse er kanskje det mest omtalte inngrepet innen mannlig intimkirurgi. Lengden på penis kan variere fra et par centimeter til opptil 15 centimeter i hviletilstand. En årsak til å gjøre en penisforstørrelse kan være at man opplever sin penis for kort og inndratt når den er slapp, ikke at den er for liten ved ereksjon.

Vi gjør oppmerksom på at penis ikke blir lengre under ereksjon.

Man kan forlenge penis vanligvis med et par cm eller ca. 25-30 % av lengden ved hvile. I enkelte tilfeller kan man oppnå en forlengelse på 4-6 cm.
Den eksakte endelige lengden på forlengelsen kan man oftest ikke se helt sikkert før etter at pasienten har blitt operert.

Vi utfører penisforstørring ved Akademikliniken. Din trygghet er viktig for oss, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. I denne konsultasjonen vil du møte en av våre erfarne plastikkirurger, som vil snakke med deg om inngrepet og lytte til din ønsker og forventninger.

Ta kontakt med oss i dag for å bestille en uforpliktende konsultasjon.

Mann som poserer i undertøy

Inngangspartiet til en av Akademikliniken sine walk-in-klinikker.

Hva skjer før en penisforstørring?

Ved konsultasjon, tar kirurgen rede på om du har noen problemer i urinveiene eller med noen seksuelle funksjoner. I så fall bør du oppsøke en urologspesialist for en undersøkelse.

Vi bedømmer også lengde, størrelse og hvor bevegelig peniskroppen er, likedan hvor gode forutsetningene er for å få en forlengelse.

Du får også informasjon om hva det kan koste og hvor lang ventetid det er. Videre må du fylle ut et spørreskjema om din helsetilstand, eventuelle tidligere sykdommer og operasjoner. Vi prater også om dine forventninger, og det god tid til spørsmål.

Hvis du velger å gå videre, bestiller vi en operasjonstid hos en av våre plastiske kirurger. Det er fint om du forbereder deg før operasjonen ved å holde deg i form og at du finner ut så mye som mulig om hva som gjelder før, under og etter operasjonen.

Har du spørsmål angående penisforstørring? Ta kontakt med oss da vel. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på dine spørsmål.

Hvordan foregår en penisforstørring?

På operasjonsdagen treffer du din plastiske kirurg og din anestesilege. Du får også et rom som du disponerer under ditt besøk ved klinikken.

Operasjonen gjennomføres med narkose. For å forlenge penis løsner man på de festene som holder penis inne i kroppen. På dene måten forskyves en del av penis som finnes inne i kroppen og havner utenfor. Deretter syr vi fast svamplegemene i sin nye og mer fremskjøvne posisjon. Vi syr deretter sammen snittet på en måte som skyver huden fremover, noe som også bidrar til å forlenge penis i basen.

Ereksjonsevnen påvirkes ikke av inngrepet. Forutsatt at ingen komplikasjoner oppstår, forandres heller ingen følelse i huden eller på penishodet.

Kirurg og sykepleier ved Akademikliniken som utfører penisforstørring.

Veggdekor

Hva skjer etter en penisforstørring?

Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem. Du kommer til å få inngående instruksjoner om hvordan du skal forholde deg til arbeid, fysisk og seksuell aktivitet.

Når du drar hjem etter en operasjon, får du et kort med oppfølgingstime med telefonnummer til klinikken og til den kirurgen som har gjennomført operasjonen, slik at du kan nå oss døgnet rundt.

Hva koster en penisforstørring?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, blant annet ut i fra omfanget av et inngrep og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep, som eksempelvis penisfortykkelse. Du kan lese mer om priser for ulike operasjoner og behandlinger på våre sider.

Se priser for penisforstørring >