Profhilo Body - eksklusiv nyhet på Akademikliniken

Hva er Profhilo Body?

Profhilo Body er en estetisk injeksjonsbehandling med klinisk bevist effekt. Basert på hyaluronsyre gjenopprettes elastisiteten, samtidig som hudtonen og fastheten i huden forbedres, slik at du kan opprettholde et ungdommelig utseende.

En av de vanligste utfordringene er slapp hud rundt mageområdet og på innsiden av overarmene. Magen kan særlig bli påvirket under graviditet, etter vekttap etc. og dette påvirker det visuelle uttrykk. Derfor tilbyr vi Profhilo® Body-behandlinger hos oss.

Profhilo Body er en fullstendig protokoll som kombinerer behandling med injeksjoner, som utføres i klinikken, med kosmetiske behandlinger som utføres etter den estetiske behandlingen og deretter hjemme av pasienten som vedlikeholdsbehandling.

En innledende syklus med to behandlingsøkter med et 30-dagers intervall anbefales, etterfulgt av vedlikeholdsbehandling etter 6-12 mnd.

 

Akademikliniken – lanseringspartner i Norden

Som lanseringspartner i Norden er vi de første til å tilby Profhilo body som ett komplement till vår tidligere Profhilo behandling, regionssjef Akademikliniken Skin Center Norge, Marianne, J. Bergan, er medansvarlig for sykepleiefaglige delen av opplæringen i Profhilo Body i Norge.

 

Hvordan virker Profhilo Body?

Profhilo Body virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fibrene og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud.

 

Hvorfor er denne spesielle behandlingen god?

Profhilo Body er den perfekte lunsjpause-behandlingen, som har flere fordeler, inkludert:

 • Kun 10 injeksjonspunkter per område
 • Ikke-invasiv i den forstand at den reduserer muligheten for blåmerker og hevelser, men samtidig maksimerer spredningen av produktet i vevet
 • Det krever ingen spesielle forberedelser av pasienten

Hvem egner Profhilo Body seg for?

Profhilo Body egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp med forbedret hudkvalitet. Profhilo Body kan også anvendes som forebyggende og kan kombineres med andre estetiske behandlinger. Tror du Profhilo Body er noe for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

 

Hvilket resultat kan man forvente?

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet varer i omtrent 6 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling.

Etterbehandling

Vår Profhilo® Body-behandling inkluderer Profhilo® Figura body patches og Profhilo® Figura body lotion. Profhilo® Figura body patches er en beroligende og fuktgivende behandling. Plasteret er sterilt, noe som gjør at produktet kan brukes på behandlet hud, som rett etter estetiske behandlinger.

Profhilo® Figura body lotion er en multiaktiv remodellerende krem. Gir oppstramming, elastisitet og dyp hydrering. Nærende med en silkeaktig konsistens som trekker raskt inn i huden. Dermatologisk testet på sensitiv hud.

Kan jeg få behandling på samme dag som jeg kommer til konsultasjon?

Dersom du planlegger å gjøre filler, skinbooster eller profhilo kan du fint gjøre behandling samtidig som du er til konsultasjon så lenge det er satt av tid til det. Ved denne konsultasjonen tas det bilder, du får informasjon, fyller ut et helseskjema og får snakke med en kosmetisk sykepleier som lytter til ønskene dine og viser hvilke muligheter du har.

Filler_Restylane_Akademikliniken

 

Hvordan kvalitetssikrer du injeksjonsbehandlingen din?  

Injeksjonsbehandlinger har blitt ganske vanlige behandlinger i Norge. Medisinsk rynkebehandling  og injeksjoner mot dobbelthake er regulert og kan bare utføres av helsepersonell. Derav er det ingen krav eller regulering rundt behandling med andre injeksjoner. Dermed overføres ansvaret for behandlingene over til deg som kunde.  

Vi er for strengere reguleringer i bransjen slik at det setter krav til hvem som kan behandle med for eksempel filler. Inntil det er på plass ønsker vi å hjelpe deg med hvordan du kan sortere bort uansvarlige aktører og sikre deg selv at du får behandling hos trygge og sikre hender. For å gjøre det enklest mulig deler vi våre beste råd på hva du burde sjekke ut før du gjennomfører en injeksjonsbehandling. 

Vår kompetanse, din trygghet

 • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling

 

Priser Profhilo Body

 

 

Konsultasjon 350,-
Profhilokur 2ggr enkeltområde (f. eks. liten mage) fra  11 000,-
Profhilokur 2 ggr dobbeltområde (f. eks. armer) fra 17 000,-

 

Bestill time

Vi tilbyr Profhilo Body  i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, behandlingen utføres av erfarne og dyktige kosmetiske sykepleiere.

 
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/