AquaGold – cocktail for huden

Hva er AquaGold ?

AquaGold eller The Golden Cocktail er en høyteknologisk kosmetisk behandling som gir huden glød, behandlingen kan brukes alene eller i kombinasjon med f. eks laser, fillers og medisinsk rynkebehandling.

I AquaGold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, muskelavslappende og hyaluronsyre (fukt).

Fukt og glød til huden

Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen samt gir en “plumping-effekt”.

AquaGold finetouch er ment som en siste finish for huden og er veldig godt egnet for de bittesmå rynkene rundt øynene samt porene i T-sonen. Behandlingen kan også minske rødhet og redusere ansiktssvette.

Har du større hudproblemer, dypere linjer eller lignende vil vi alltid anbefale andre behandlinger først (filler, laser etc.) og heller avslutte med Aquagold. Behandlingen vil ikke påvirke mimikken.

Hvordan foregår en AquaGold behandling?

I AquaGold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, muskelavslappende og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.  AquaGold behandling fungerer ved at nålene «skader» huden, noe som får huden til å sende  beskjed til hjernen om å sette i gang en reparasjonsprosess av det aktuelle området. Denne reparasjonsprosessen utløser produksjon av kollagen og elastin, kroppens viktigste strukturelle proteiner som gjør huden sterkere, fastere og mer motstandsdyktig. De små perforeringene som nålene lager fungerer som fordelingskanaler for stoffene i cocktailen

 

Aquagold - utføres i ansikt, på hals og bryst

Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals og bryst. Vanligvis renses huden godt først og sprites før ampullen med AquaGold klargjøres. Deretter stemples cocktailen inn jevnt i hele huden. Behandlingen tar ca. 15-20 minutter. Etter behandlingen vil du oppleve rødhet og varme i huden. Du skal helst ikke bruke make up på huden det første døgnet etter AquaGold. Behandlingen er relativt smertefri. Dersom huden er sensitivisert fra for eksempel kraftige kremprogrammer kan et mer ubehag oppleves. Med en tykkelse i huden som varierer avhengig av område kan små mikroblødninger oppleves i kort tid etter behandlingen.

Aquagold egner seg for

 • moden hud som kunne trenge litt større fasthet og revitalisering,
 • problemhud med porer, akne, rosacea
 • ujevn pigmentering
 • hud som man gjerne vil gi litt ekstra glød.

AquaGold egner seg ikke for

 • gravide og ammende
 • hud med aktive hudlesjoner,
 • hud med infeksjoner eller
 • hud med andre aktive hudproblemer

Effektens varighet varierer

Effektens varigheten fra behandlingen vil variere fra person til person avhengig av alder, biologi og hvor godt man tar vare på egen hud. Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn resultatet på porene. Den maksimale effekten kan oppleves opp til 14 dager etter behandling. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 4-6 måned for å opprettholde resultatet.

 

*Da vi jobber med levende materiale, kan Akademikliniken, som ved andre medisinske behandlinger, ikke garantere for effekten på hver enkelt kunde.

Aquagold er godt gjennomprøvd behandling og har vært brukt i mange land i flere år, men fortsatt er behandling med muskelavslappende i andre områder enn panne/glabella og øyne ansett som «off-label» behandling.

Kan jeg få behandling på samme dag som jeg kommer til konsultasjon?

Skal du gjøre medisinsk rynkebehandling eller Aquagold, må du først komme inn til en forkonsultasjon slik at vi kan ordne en delegering for legemiddelet som benyttes til deg fra vår lege. Ved denne konsultasjonen tas det bilder, du får informasjon, fyller ut et helseskjema og får snakke med en kosmetisk sykepleier som forklarer deg mer om behandlingen. Dersom du har gjort medisinsk rynkebehandling hos oss tidligere, trenger du ikke en slik forkonsultasjon.  

 

Filler_Restylane_Akademikliniken

 

Pris på AquaGold

 

 

Konsultasjon 350,-
AquaGold 5 600,-

 

Bestill time

 

Vi tilbyr Aquagold  i Oslo,  Bergen, Stavanger og TrondheimBehandlingen utføres av erfarne og dyktige sykepleiere.
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/