Ansiktsløft uten kirurgi

Softlift gir ansiktet et løft (facelift) - uten kirurgi

Softlift er en mye brukt metode som kan være et godt alternativ til tradisjonell ansiktskirurgi. Akademikliniken har utviklet en helt ny behandlingsmetode som gjenskaper volumet i ansiktet. Det finnes flere fordeler ved softlift:

 

 • Behandlingen gir direkte resultater og en naturlig effekt med volum og glans
 • Gjenskaper volum og spenst i hele eller deler av ansikt, hals og dekolletasje
 • Utfør mindre korrigeringer av for eksempel neser
 • Softlift gir ansiktet et løft uten kirurgi ved hjelp av hyaluronsyre, som man finner i Restylane og andre muskelavslappende injeksjonsbehandlinger.
 • Behandlingen gir langvarige resultater uten arrdannelse, og er egnet for alle som føler at alderen har begynt å sette spor

 

Softlift bygger opp vevet fra dypet ved hjelp av hyaluronsyre og muskelavslappende, for dermed å gi ansiktet et løft. Hyaluronsyren, som finnes naturlig i kroppen, injiseres i ulike dybder av vevet og gir på den måten volum til det behandlede området.

 

Hva skjer før en softlift-behandling?

Vi i Akademikliniken er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil få informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Et helseskjema blir deretter fylt ut hvor du i tillegg får lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Hvordan foregår en softlift-behandling?

Vi skreddersyr softlift-behahandlingen for deg. Før behandlingen foretar vi en analyse hvor vi tar hensyn til blant annet form og hudstruktur.

Behandlingstiden er vanligvis under 1 time, og rekonvalesensperioden er minimal.

Behandlingen er utviklet for å gi maksimal effekt ved bruk av fillers med spesialnåler og muskelavslappende produkter kombinert med bransjens mest komplette laserutstyr og Akademikliniken sine hudpleieprogram.

Akademiklinikens Softlift kan kun utføres av sykepleiere og plastiske kirurger som er spesialtrent innefor feltet.

Hva skjer etter en softlift-behandling?

Etter en behandling med injeksjoner vil huden reagere ved å bli hoven og rød. I noen tilfeller kan man også få blåmerker - det kommer an på hvilket område som er blitt behandlet.

Blåmerkene vil gradvis forsvinne, og vil være helt borte etter 5-9 dager. I mellomtiden kan man dekke dem til med en dekkende krem. Vi anbefaler at du venter 4-6 timer etter behandling med å bruke en dekkende krem.

 

Nyttige forholdsregler å ta etter endt behandling:

 • Det er viktig at du er forsiktig med sol etter behandlingen. Vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 daglig
 • Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem
 • Før du drar fra klinikken vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen som er blitt utført, samt info om mulige reaksjoner som kan oppstå etter en softlift-behandling

Hvis det er noe du lurer på kan du alltid kontakte oss her.

 

Anbefalt etterbehandling

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, er det viktig at du pleier huden din regelmessig, og daglig bruker høy solfaktor for beskyttelse mot solen. I tillegg anbefaler vi vedlikeholdsbehandling som vil kunne bidra til et langsiktig bra resultat.

Hos Akademikliniken sørger vi for å gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hud. Vi tilbyr også en helt egen hudpleieserie fra Akademikliniken som har blitt utviklet gjennom flere års forskning.

Hva gir meg et freshere utseende?

Mange opplever med alderen at ansiktet forandrer seg på en måte som gjøre at man får skygger under øynene, skygger og linjer i munnvikene og ved nesevingene samtidig som huden i hake/kjeveområdet blir slappere. I de fleste tilfeller kommer dette som en kombinasjon av tap av muskelmasse i mellomansiktet kombinert med at fettputene i ansiktet flytter på seg (gjerne nedover). Volumet som tidligere var i mellomansiktet enten i form av såkalte eplekinn eller høye kinnben har flyttet seg nedover. Ved å bruke kombinasjoner av filler for å tilbakeføre tapt volum under øyne og i kinn/kinnben, skinbooster eller Profhilo for hudforyngelse og oppstramming eller andre hudbehandlinger, kan man få et naturlig og fint resultat. 

 

 

 

Hvordan kvalitetssikre injeksjonsbehandlingen?  

Injeksjonsbehandlinger har blitt ganske vanlige behandlinger i Norge. Medisinsk rynkebehandling og injeksjoner mot dobbelthake er regulert og kan bare utføres av helsepersonell. Derav er det ingen krav eller regulering rundt behandling med andre injeksjoner. Dermed overføres ansvaret for behandlingene over til deg som kunde.

Vi er for strengere reguleringer i bransjen slik at det setter krav til hvem som kan behandle med for eksempel filler. Inntil det er på plass ønsker vi å hjelpe deg med hvordan du kan sortere bort uansvarlige aktører og sikre deg selv at du får behandling hos trygge og sikre hender. For å gjøre det enklest mulig deler vi våre beste råd på hva du burde sjekke ut før du gjennomfører en injeksjonsbehandling.

 

Vår kompetanse, din trygghet

 • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling

 

Priser softlift med filler

 

 

 

Konsultasjon 350,-
Softlift (facelift med filler) fra 18 800,-
Trådløft. lite område fra 7 080,-
Trådløft, mellomstort område fra 17 700,-
Trådløft, stort område fra 23 600,-

 

 

 

Bestill time

 

 

Vi tilbyr softlift Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Behandlingen utføres av erfarne og dyktige kosmetiske sykepleiere.
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/