Akademiklinikens Softlift

Softlift

 

Softlift gir ansiktet et løft – uten kirurgi

Softlift er en mye brukt metode som kan være et godt alternativ til tradisjonell ansiktskirurgi. Akademikliniken har utviklet en helt ny behandlingsmetode som gjenskaper volumet i ansiktet. Det finnes flere fordeler ved softlift:

  • Behandlingen gir direkte resultater og en naturlig effekt med volum og glans
  • Gjenskaper volum og spenst i hele eller deler av ansikt, hals og dekolletasje
  • Utfør mindre korrigeringer av for eksempel neser
  • Softlift gir ansiktet et løft uten kirurgi ved hjelp av hyaluronsyre, som man finner i Restylane og andre muskelavslappende injeksjonsbehandlinger.
  • Behandlingen gir langvarige resultater uten arrdannelse, og er egnet for alle som føler at alderen har begynt å sette spor

Softlift bygger opp vevet fra dypet ved hjelp av hyaluronsyre og muskelavslappende, for dermed å gi ansiktet et løft. Hyaluronsyren, som finnes naturlig i kroppen, injiseres i ulike dybder av vevet og gir på den måten volum til det behandlede området.

WEBBOOKING

 

Hva skjer før en softlift-behandling?

Vi i Akademikliniken er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil få informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Et helseskjema blir deretter fylt ut hvor du i tillegg får lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

 

Hvordan foregår en softlift-behandling?

Vi skreddersyr softlift-behahandlingen for deg. Før behandlingen foretar vi en analyse hvor vi tar hensyn til blant annet form og hudstruktur.

Behandlingstiden er vanligvis under 1 time, og rekonvalesensperioden er minimal.

Behandlingen er utviklet for å gi maksimal effekt ved bruk av fillers med spesialnåler og muskelavslappende produkter kombinert med bransjens mest komplette laserutstyr og Akademikliniken sine hudpleieprogram.

Akademiklinikens Softlift kan kun utføres av sykepleiere og plastiske kirurger som er spesialtrent innefor feltet.

 

Hva skjer etter en softlift-behandling?

Etter en behandling med injeksjoner vil huden reagere ved å bli hoven og rød. I noen tilfeller kan man også få blåmerker – det kommer an på hvilket område som er blitt behandlet.

Blåmerkene vil gradvis forsvinne, og vil være helt borte etter 5-9 dager. I mellomtiden kan man dekke dem til med en dekkende krem. Vi anbefaler at du venter 4-6 timer etter behandling med å bruke en dekkende krem.

 

Nyttige forholdsregler å ta etter endt behandling:
  • Det er viktig at du er forsiktig med sol etter behandlingen. Vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 daglig
  • Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem
  • Før du drar fra klinikken vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen som er blitt utført, samt info om mulige reaksjoner som kan oppstå etter en softlift-behandling

Hvis det er noe du lurer på kan du alltid kontakte oss her.

 

Anbefalt etterbehandling

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, er det viktig at du pleier huden din regelmessig, og daglig bruker høy solfaktor for beskyttelse mot solen. I tillegg anbefaler vi vedlikeholdsbehandling som vil kunne bidra til et langsiktig bra resultat.

Hos Akademikliniken sørger vi for å gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hud. Vi tilbyr også en helt egen hudpleieserie fra Akademikliniken som har blitt utviklet gjennom flere års forskning.

 

Hva koster en softlift-behandling?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, som f.eks hvilket område som skal behandles og metode/produkt som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av den uforpliktende konsultasjonen.

> Se priser for injeksjoner her

WEBBOOKING