Naturlig utseende med færre rynker

AK Microtox Natural Expressions gir huden glød og fjerner rynker

AK Microtox Natural Expressions er en ny, skånsom metode for å redusere rynker og fine linjer på en naturlig måte.

Behandlingen går ut på å injisere en mindre mengde toksiner jevnt fordelt i hele ansiktet. Resultatet blir et slettere helhetsinntrykk – uten å ødelegge et naturlig uttrykk. Behandlingen minsker ofte også porer, gir mindre rynker og mer glød i huden.

Med AK Microtox Natural Expressions får du fordelene med medisinsk rynkebehandling, uten å ødelegge din mimikk eller å bli stiv.

Usikker på om dette kan passe for deg? Hos Akademikliniken setter vi opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.

Vi setter av en hel time til deg hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, gir deg grundig informasjon om de ulike behandlingsmulighetene og prisene for disse. Så setter vi opp en behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker. Det er alltid ansvarlig lege avgjør om du som pasient kan få medisinsk rynkebehandling, det avgjøres på bakgrunn av en slik forundersøkelse hos oss. 

Ring oss gjerne i forkant dersom du har spørsmål. 

Hvem passer behandling med AK Microtox Natural Expressions for?

AK Microtox Natural Expressions benyttes fremfor alt for å behandle følgende indikasjoner:

 • Rynker og fine linjer
 • Store porer

En tradisjonell medisinsk rynkebehandling går ut på å redusere nesten alle rynker og linjer på et lokalt område i ansiktet. AK Microtox Natural Expressions går ut på å behandle rynker og fine linjer jevnt over hele ansiktet i mindre lokale doser, og beholde mer av det naturlige uttrykket.

 

Hvordan foregår en AK Microtox-behandling?

Behandleren injiserer en liten mengde toksiner  ved hjelp av en veldig tynn nål, jevnt fordelt over ansiktet. Injeksjonene plasseres ytterst i hudlaget i motsetning til tradisjonell medisinsk rynkebehandling som injiseres i muskelen.

Som oftest behøves det ikke bedøvelse, men muligheten finnes om man ønsker det. Totalt tar behandlingen cirka 15-30 minutter.

 

Hva skjer etter behandlingen?

Som regel innebærer behandlingen ingen risiko, og du kan gå tilbake til jobben eller på fest på kvelden om du ønsker dette. Vær oppmerksom på at du kan få forbigående blåmerker.

Effekten er ikke permanent, men varer i cirka 2-4 måneder, og man kan gjenta behandlingen om man ønsker dette. For å opprettholde effekten bør man gjenta behandlingen 2-4 ganger per år (studier viser at effekten varer litt lengre for hver behandling som utføres).

AK microtox før og etter

AK microtox før og etter

Ak microtox før og etter

Anbefalt etterbehandling

Ofte kombinerer man medisinsk rynkebehandling med fillers. Fillere benyttes blant annet for hudforyngelse, ansiktskonturering og for å skape volum, fjerne rynker og forstørre lepper.

 

 

Aktuelle kombinasjonsbehandlinger

For optimal effekt kan det være bra å kombinere med medisinske hudpleieprodukter som er spesifikt tilpasset din hudtype.

Hos Akademikliniken sørger vi for å gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hud. Vi tilbyr også en helt egen hudpleieserie fra Akademikliniken som har blitt utviklet gjennom flere års forskning.

Man kan også fint kombinere Microtox med en full medisinsk rynkebehandling av et spesifikt område dersom det er ønskelig. Ønsker du en enda mildere behandling kan du også se på alterantiver som Aquagold

Vi tilbyr medisinsk rynkebehandling og filler-behandlinger på våre klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Hva er forskjellen på filler og medisinsk rynkebehandling og hvordan velger jeg riktig?

Medisinsk rynkebehandling reduserer muskulære rynker ved å hindre at musklene i f. eks pannen ikke trekker seg sammen, noe som igjen gjør at huden glattes ut. Filler er en gelé bestående av hyaluronsyre som man benytter for å fylle ut linjer og rynker, tilføre volum i f. eks lepper og kinn.
Generelt kan man si at man i vesentlig grad anbefaler medisinske rynkebehandling fra øynene og opp og filler fra øynene og ned.
Er du i tvil vil vår kosmetiske sykepleier alltid kunne hjelpe deg å finne ut hva som passer best for deg ...

Når bør jeg ikke gjøre injeksjonsbehandlinger?  

Dersom du er gravid eller ammende skal du vanligvis ikke gjøre injeksjonsbehandlinger.  Du bør også unngå injeksjonsbehandlinger dersom du har aktive infeksjoner som krever antibiotika dagen du skal ha behandling. Dersom du plages med munnsår, skal du alltid unngå injeksjoner i ansiktet mens utbruddet pågår og det er alltid lurt å gi behandleren din beskjed dersom du får munnsår jevnlig.  Dersom du er i en prosess med større tannbehandlinger (rotfyllinger, kroner, broer eller andre operasjoner i munnen) anbefaler vi at du venter. Vi anbefaler at du  

Hva gir meg et freshere utseende?

Mange opplever med alderen at ansiktet forandrer seg på en måte som gjøre at man får skygger under øynene, skygger og linjer i munnvikene og ved nesevingene samtidig som huden i hake/kjeveområdet blir slappere. I de fleste tilfeller kommer dette som en kombinasjon av tap av muskelmasse i mellomansiktet kombinert med at fettputene i ansiktet flytter på seg (gjerne nedover). Volumet som tidligere var i mellomansiktet enten i form av såkalte eplekinn eller høye kinnben har flyttet seg nedover. Ved å bruke kombinasjoner av filler for å tilbakeføre tapt volum under øyne og i kinn/kinnben, skinbooster eller Profhilo for hudforyngelse og oppstramming eller andre hudbehandlinger, kan man få et naturlig og fint resultat. 

 

 

Kan jeg få behandling på samme dag som jeg kommer til konsultasjon?

Dersom du planlegger å gjøre filler, skinbooster eller profhilo kan du fint gjøre behandling samtidig som du er til konsultasjon så lenge det er satt av tid til det. Skal du derimot gjøre medisinsk rynkebehandling , Microtox eller Aquagold, må du først komme inn til en forkonsultasjon slik at vi kan ordne en delegering for legemiddelet som benyttes til deg fra vår lege. Ved denne konsultasjonen tas det bilder, du får informasjon, fyller ut et helseskjema og får snakke med en kosmetisk sykepleier som forklarer deg mer om behandlingen. Dersom du har gjort medisinsk rynkebehandling hos oss tidligere, trenger du ikke en slik forkonsultasjon.  

Hvordan kvalitetssikrer du injeksjonsbehandlingen din?  

Injeksjoner med fillers og medisinsk rynkebehandling har blitt ganske vanlige behandlinger i Norge. Medisinsk rynkebehandling og Microtox er regulert og kan bare utføres av helsepersonell. Derav er det ingen krav eller regulering rundt behandling med fillers. Dermed overføres ansvaret for behandlingene over til deg som kunde.  

Vi er for strenge reguleringer i bransjen da det ansvarliggjør oss som behandlere, slik det burde. Inntil det er på plass ønsker vi å hjelpe deg med hvordan du kan sortere bort uansvarlige aktører og sikre deg selv at du får behandling hos trygge og sikre hender. For å gjøre det enklest mulig deler vi våre beste råd på hva du burde sjekke ut før du gjennomfører en injeksjonsbehandling. 

 

Vår kompetanse, din trygghet

 • Alle injeksjonsbehandlinger med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • På Akademikliniken benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Akademikliniken har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Akademikliniken er alltid tilgjengelig på dagtid om du har spørsmål
 • Akademiklinikens behandlere gir deg en personlig behandlingsanbefaling og sier nei dersom du ikke trenger behandling

Hva koster en behandling med AK Microtox?

Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av den uforpliktende konsultasjonen.

Se priser her, eller se oversikten i kontakt-skjemaet nedenfor.

 

Praktisk informasjon om injeksjonsbehandlinger

 Vi har 4 avdelinger i Norge med mer enn 20 dyktige, kosmetiske sykepleiere som jobber for å gi deg et naturlig resultat.  Du finner din nærmeste avdeling her.

Priser toksiner

Oslo – Skin Center

 
Konsultasjon 350,-

Rynker og volumtap

Fillers
0,5 ml (f. eks liten leppe) fra 3 100,-
Fillers 1 ml (f. eks kinnben) fra 4 300,-
Fillers 2 ml (f. eks hake og kjevelinje) fra 7 900,-
Medisinsk rynkebehandling
Medisinsk rynkebehandling 1 lite område (overleppe, Gummy Smile etc.) fra 2 150,-
Medisinsk rynkebehandling 1 område (panne/øyne/glabella) fra 3 300,-
Medisinsk rynkebehandling 2 områder fra 4 800,-
Medisinsk rynkebehandling 3 områder (panne, glabella og øyne) fra 6 000,-
AK Microtox Naturral Expressions 4 600,-
AK Microtox + et område 5 200,-

Hudforyngelse

Skinbooster
1 behandling (ansikt, hals eller hender) fra 3 550,-
3 behandlinger - Behandlingspakke fra 9 350,-
Profhilo
1 behandling fra 4 800,-
Profhilokur 2 ganger (anbefales) fra 8 900,-
Sculptra
1 behandling fra 7 000,-
Profhilo Body
Profhilokur 2ggr enkeltområde (f. eks. liten mage) fra 11 000,-
Profhilokur 2 ggr dobbeltområde (f. eks armer) fra 17 000,-
PRP
1 behandling 4 400,-

Dobbelthake og hårtap

Belkyra- fettreduserende injeksjon fra 10 890,-
PRP mot hårtap 1 behandling 4 400,-

Kjevespenning, svette og hodepine

Hodepine fra 3 300,-
Kjevespenninger/tanngnissing fra 5 200,-
Hyperhidrose - uønsket svette fra 6 300,-

Bergen – Skin Center

 
Konsultasjon 350,-

Rynker og volumtap

Fillers
0,5 ml (f. eks liten leppe) fra 3 100,-
Fillers 1 ml (f. eks kinnben) fra 4 300,-
Fillers 2 ml (f. eks hake og kjevelinje) fra 7 900,-
Medisinsk rynkebehandling
Medisinsk rynkebehandling 1 lite område (overleppe, Gummy Smile etc.) fra 1 500,-
Medisinsk rynkebehandling 1 område (panne/øyne/glabella) fra 2 800,-
Medisinsk rynkebehandling 2 områder fra 4 300,-
Medisinsk rynkebehandling 3 områder (panne, glabella og øyne) fra 5 500,-
AK Microtox Naturral Expressions 3 800,-
AK Microtox + et område 4000,-

Hudforyngelse

Skinbooster
1 behandling (ansikt, hals eller hender) fra 3 550,-
Skinbooster 3 behandlinger - Behandlingspakke fra 9 350,-
Profhilo
1 behandling fra 4 800,-
Profhilokur 2 ganger (anbefales) fra 8 900,-
Profhilo Body Profhilokur 2ggr enkeltområde (f. eks. liten mage) fra 11 000,-
Profhilokur 2 ggr dobbeltområde (f. eks armer) fra 17 000,-
PRP
1 behandling 4 400,-

Dobbelthake og hårtap

Belkyra - fettreduserende injeksjon fra 10 890,-
PRP – mot hårtap fra 4 400,-

Kjevespenning, svette og hodepine

Kjevespenninger/tanngnissing fra 4 000,-
Hodepine fra 2 800,-
Hyperhidrose - uønsket svette fra 5 000,-

Sculptra

1 behandling fra 7 000,-

Stavanger – Skin Center

 
Konsultasjon 350,-

Rynker og volumtap

Fillers
0,5 ml (f. eks liten leppe) fra 3 100,-
Fillers 1 ml (f. eks kinnben) fra 4 300,-
Fillers 2 ml (f. eks hake og kjevelinje) fra 7 900,-
Medisinsk rynkebehandling
Medisinsk rynkebehandling 1 lite område (overleppe, Gummy Smile etc.) fra 1 500,-
Medisinsk rynkebehandling 1 område (panne/øyne/glabella) fra 2 800,-
Medisinsk rynkebehandling 2 områder fra 4 300,-
Medisinsk rynkebehandling 3 områder (panne, glabella og øyne) fra 5 500,-
AK Microtox Naturral Expressions 3 800,-
AK Microtox + et område 4000,-

Hudforyngelse

Skinbooster
1 behandling (ansikt, hals eller hender) fra 3 550,-
Skinbooster 3 behandlinger - Behandlingspakke fra 9 350,-
Profhilo
1 behandling fra 4 800,-
Profhilokur 2 ganger (anbefales) fra 8 900,-
Profhilo Body
Profhilokur 2ggr enkeltområde (f. eks. liten mage) fra 11 000,-
Profhilokur 2 ggr dobbeltområde (f. eks armer) fra 17 000,-
PRP
1 behandling fra 4 400,-

Dobbelthake og hårtap

Belkyra - fettreduserende injeksjon fra 10 890,-
PRP behandling mot hårtap fra 4 400,-

Kjevespenning, svette og hodepine

Kjevespenninger/tanngnissing fra 4 000,-
Hodepine fra 2 800,-
Hyperhidrose – uønsket svette fra 5 000,-

Sculptra

1 behandling Fra 7 000,-

Trondheim – Skin Center

 
Konsultasjon 350,-

Rynker og volumtap

Fillers
Fillers 0,5 ml (f. eks liten leppe) fra 3 100,-
Fillers 1 ml (f. eks kinnben) fra 4 300,-
Fillers 2 ml (f. eks hake og kjevelinje) fra 7 900,-
Medisinsk rynkebehandling
Medisinsk rynkebehandling 1 lite område (overleppe, Gummy Smile etc.) fra 1 500,-
Medisinsk rynkebehandling 1 område (panne/øyne/glabella) fra 2 400,-
Medisinsk rynkebehandling 2 områder fra 4 300,-
Medisinsk rynkebehandling 3 områder (panne, glabella og øyne) fra 5 500,-
AK Microtox Naturral Expressions 3 800,-
AK Microtox + et område 4000,-

Hudforyngelse

Skinbooster
1 behandling (ansikt, hals eller hender) fra 3 550,-
3 behandlinger - Behandlingspakke fra 9 350,-
Profhilo
1 behandling fra 4 800,-
Profhilokur 2 ganger (anbefales) fra 8 900,-
Profhilo Body
Profhilokur 2ggr enkeltområde (f. eks. liten mage) fra 11 000,-
Profhilokur 2 ggr dobbeltområde (f. eks armer) fra 17 000,-
PRP
1 behandling fra 4 400,-

Dobbelthake og hårtap

Belkyra - fettredusernde injeksjon fra 10 890,-
PRP – mot hårtap fra 4 400,-

Kjevespenning, hodepine og svette

Kjevespenninger/tanngnissing fra 4 000,-
Hodepine fra 2 400,-
Hyperhidrose – uønsket svette fra 5 000,-

 

Bestill time

 

Vi tilbyr Microtox i Oslo, Bergen, Trondheim og StavangerBehandlingen utføres av erfarne og dyktige kosmetiske sykepleiere.

 
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/