Vitamin injeksjoner

Målrettede anti-age injeksjoner med potente blandinger av blant annet vitaminer, peptider og antioksidanter. Behandling for både ansikt og kropp.

Vitamin injeksjoner kan benyttes for å behandle:

  • Slapp og eldet hud
  • Rynker og fine linjer på ansikt, hals og bryst
  • Røykerynker rundt munnen
  • Hevelser og mørke områder i øyenområdet
  • Tørr og fuktfattig hud
  • Stresset og skadet hud

Finnes på samtlige klinikker i Norge

 

1902961_1458377934445332_7846092781433245207_n

Hvordan fungerer det?

Vi har flere ulike typer vitamininjeksjoner tilpasset ulike områder og indikasjoner. Vitamininjeksjoner søker å optimere cellefunksjonen slik at cellene og mikrosirkulasjonen fungerer optimalt. Dette vil igjen kunne gi bedre sirkulasjon, oppstramming av hud og drenering av overflødig vevsvæske.

 

Behandling Vitamin injeksjoner

Behandling med Platinum Collection vitamininjeksjoner skjer med minimalt av ubehag. Bedøvelseskrem kan benyttes innen behandling dersom det er behov for dette. Selve behandlingen går raskt og tar opp mot 15 minutter pr behandlet område. Vanligvis behøves 4 behandlinger for å nå et optimalt resultat. Mange ser resultat allerede etter den første behandlingen. Oppfølgingsbehandlinger anbefales.

 

Etter behandlingen

I og med at behandlingen er injeksjonsbasert er det helt normalt å være litt hoven og rød etter behandlingen. Du kan også få blåmerker. Hevelser og rødhet vil vanligvis være borte i løpet av 48 timer. Det er viktig at du følger våre råd etter behandlingen. Ettersom reaksjon på behandling er ulik fra person til person, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg disse.

 

Etterbehandling og kombinasjonsbehandlinger

For at du skal oppnå et langsiktig bra resultat er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos Akademikliniken kan du få time hos dyktige sykepleiere. Vi har Akademiklinikens egen produktserie i tillegg til andre utvalgte serier og kan gi det en helhetlig anbefaling i forhold til hvordan du skal behandle huden din.

Her kan du lese mer om våre hudpleieprodukter >

Vi kan også tilby en dyptgående og grundig hudanalyse med den siste teknologien – VISIA. Med VISIA hudanalyse kan vi på en dokumentert måte bedømme hvilken behandling og hvilke produkter som passer akkurat din hud. VISIA tilbys pr tid kun på vår avdeling på Smestad.