Sprengte blodkar

Det er vanlig med sprengte blodkar, overflatiske sm årer, i ansiktet, særlig kinn og nese.
Det kan være forårsaket av ulike ting. En av de vanligste årsakene er at huden din har blitt solskadet etter for mye soleksponering. Du kan også ha hudsykdommen rosacea.

Overfladiske nett av små årer, er mer vanlig hos personer som har blitt eksponert seg for sol, kulde eller vind. Dette gjelder også hos personer med hudsykdommen rosacea.

Noen ganger vil man også kunne ha enkeltående sprengte blodkar - spider nævus. Disse finner du ofte på nese og kinn, og de kan bli ganske fremtredende.

Arv og livsstil påvirker huden. Dermed kan alle få sprengte blodkar, diffus rødme, eller små røde prikker (spinder nævus). Disse tilstandene kan vi behandle.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/