Botox i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim | Akademikliniken

botox behandling hos akademikliniken

 

Botox-Azzalure reduserer rynker og fine linjer

Botox reduserer rynker og fine linjer. Botox kan også benyttes mot kjevespenning, tanngnissing og migrene.

Hver gang du ler, blir sint, konsentrerer deg eller blir opprørt, spennes ansiktsmuskulaturen og fremkaller rynker og linjer i ansiktet. Ettersom hudens elastisitet reduseres med alderen, har linjene en tendens til å bli værende. Botox motvirker dette.

Botulinumtoksin er et stoff som produseres i laboratoriemiljø. Botulinumtoksin injiseres for å blokkere impulsene fra nervene til de små ansiktsmusklene, som forårsaker linjer og rynker i det området som behandles.

Dermed kan ikke musklene trekkes sammen, noe som betyr at huden glattes ut. Rynker og fine linjer reduseres. De musklene som ikke behandles, fortsetter å fungere som vanlig.

Botox er en svært uttynnet utgave av giften botulinumtoksin A. Navnet Botox er et varemerke, og hos oss på Akademikliniken bruker vi i tillegg til Botox også Azzalure og Vistabel.

WEBBOOKING

 

Hva skjer før en behandling?

Vi i Akademikliniken er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil få informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Et helseskjema blir deretter fylt ut hvor du i tillegg får lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time hos en av våre spesialister. Hvis mulig kan en eventuell behandling utføres i forbindelse med konsultasjonen.

 

Hvordan foregår en Botox-behandling?

En liten væskemengde injiseres ved hjelp av en tynn nål. Behandlingen tar ikke mer enn 10-20 minutter, og oftest er det ikke nødvendig med noen bedøvelse.

Resultatet avhenger av at man injiserer akkurat den riktige mengden av det aktive stoffet på riktig plass. Det stiller store krav til kompetanse og erfaring hos den som skal utføre behandlingen.

Du bør derfor være nøye med å engasjere en autorisert sykepleier eller lege som har dokumentert erfaring med å gi botulinumtoksin-injeksjoner. Hos Akademikliniken er alle sertifiserte injeksjonssykepleiere. Du er åpen til å be om å få se beviset, om noen har glemt å bære det på seg.

 

Anbefalt etterbehandling

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, er det viktig at du pleier huden din regelmessig. I tillegg anbefaler vi vedlikeholdsbehandling som vil kunne bidra til et langsiktig bra resultat.

Hos Akademikliniken sørger vi for å gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hud. Vi tilbyr også en helt egen hudpleieserie fra Akademikliniken som har blitt utviklet gjennom flere års forskning-

 

Hva koster en Botox-behandling?

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført under konsultasjonen.

> Se priser for botox-behandling her

Vi tilbyr botox-behandling i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

WEBBOOKING