Botox i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim | Akademikliniken

Botox-Azzalure

Botox reduserer rynker og fine linjer. Botox kan også benyttes mot kjevespenning, tanngnissing og migrene.

Hver gang du ler, blir sint, konsentrerer deg eller blir opprørt, spennes ansiktsmuskulaturen og fremkaller rynker og linjer i ansiktet. Etter som hudens elastisitet reduseres med alderen, har linjene en tendens til å bli værende. Botox motvirker dette.

Botulinumtoksin er et stoff som produseres i laboratoriemiljø. Botulinumtoksin injiseres for å blokkere impulsen fra nerven til de små ansiktsmusklene, som forårsaker linjer og rynker i det området som behandles. Dermed kan ikke musklene trekkes sammen, noe som betyr at huden glattes ut. Rynker og fine linjer reduseres. De musklene som ikke behandles, fortsetter å fungere som vanlig.

Botolinumtoksin kan brukes blant annet i behandlinger mot kjevespenninger, tanngnissing og migrene.

Botox er en svært uttynnet utgave av giften botulinumtoksin A. Navnet Botox er et varemerke, og hos oss på Akademikliniken bruker vi i tillegg til Botox, også Azzalure og Vistabel.

 

WEBBOOKING

 

Hva skjer før en behandling?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er gratis, og helt uforpliktende. Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål. Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time hos en av våre spesialister. Hvis mulig, kan en eventuelt behandling utføres i forbindelse med konsultasjonen.

Er det noe du er usikker på? Ring oss, vi er alltid tilgjengelige dersom du har spørsmål.

Hvordan foregår en Botox-behandling?

En liten væskemengde injiseres ved hjelp av en tynn nål. Behandlingen tar ikke mer enn 10-20 minutter, og oftest er det ikke nødvendig med noen bedøvelse. Resultatet avhenger av at man injiserer akkurat den riktige mengden av det aktive stoffet på riktig plass. Det stiller store krav til kompetanse og erfaring hos den som skal utføre behandlingen. Du bør derfor være nøye med å engasjere en autorisert sykepleier eller lege som har dokumentert erfaring med å gi botulinumtoksin-injeksjoner. Hos Akademikliniken er alle sertifiserte injeksjonssykepleiere, og du kan se de bærer sine skilt på frakkene. Du er åpen til å be om å få se beviset, om noen har glemt å bære det på seg.

Etterbehandling

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, anbefaler vi vedlikeholdsbehandling. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos Akademikliniken får du god info om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført under konsultasjonen.

Se priser for botox >

Vi tilbyr botox-behandling i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.