LPG lymfedrenasje

Cellulitter, eller gynoid lipodystropi rammer fremfor alt kvinner etter puberteten og skyldes at underhudsfett klumper seg sammen under huden, først og fremst på baken og lårene. Men de kan forekomme på hele kroppen der det finnes underhudsfett. Det finnes ulike alvorlighetsgrader av cellulitter. Mengden er imidlertid uavhengig av kroppsfett, men de kan vises tydeligere ved fedme. Kroppsskulpturering er en måte å redusere blant annet cellulitter på.
 
Body sculpting eller kroppsskulpturering er en kategori av behandlinger som er ikke-invasive. Det betyr at man ikke skjærer eller på noen annen måte trenger gjennom huden. Akademikliniken er med og leder utviklingen innenfor den her grenen av estetiske behandlinger. Det gjør vi gjennom kliniske studier rundt effektene av fettcelleredusering med hjelp av ultralyd, samt fettsmelting og cellulittbehandling med elektroder.
 
LPG brukes både før og etter fettsugingen for å drenere væske og minske hevelse og smerte. Dessuten kan ujevnheter som forekommer i forbindelse med fettsuging forsvinne hurtigere. Når sirkulasjonen øker, åpnes blod- og lymfekar opp i hud- og underhudsfettet, noe som gjør at avfallsprodukter hurtig dreneres ut og forsvinner.

2767_bd152c41
For at man skal nå beste resultat bør man gjennomføre 1-2 behandlinger 2 ganger i uken et par uker før inngrepet. Etter en operasjon behandler man ut fra individuelle anbefalinger, men det bruker å dreie seg om to ganger i uken.
 
Vi bruker også å anbefale LPG etter et kirurgisk ansiktsløft, for på denne måten drenere og hjelpe blodsirkulasjonen, slik at den kommer i gang igjen hurtigere. Behandlingen gjennomføres 1-2 ganger i uken, og kan påbegynnes cirka én uke etter operasjonen.