Hudpleie

hudpleie

WEBBOOKING

 

Akademikliniken kan tilby deg et helhetlig tilbud på alt fra klassisk hudpleie, kosmetiske injeksjoner og laserbehandlinger til kirurgi. Våre behandlere er kan skreddersy en behandling ut i fra dine ønsker, muligheter og indikasjoner.

Hva vi tilbyr

Hos oss kan du alltid komme til en uforpliktende hudkonsultasjon, hvor vi sammen finner ut hva som passer best for deg og din hud. Deretter setter vi opp en personlig behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker.

Av hudpleie tilbyr vi klassiske ansiktsbehandlinger, dyprens, peelinger, LVL Vippeløft, voks, farging og forming og av vipper og bryn, samt vår mest populære behandling – Hydrafacial.

Vi engasjerer oss for at du skal kjenne deg trygg med din beslutning og vi lever for naturlige resultater.

Alle behandlinger kan bookes via vår webbooking eller pr telefon, alternativt må du gjerne komme innom for en hyggelig prat.

Hårfjerning med voks

Vi benytter voks til hårfjerning på både ansikt og kropp. Våre hudpleiere har høye hygienekrav og bruker gode teknikker for å redusere smerteopplevelsen. De er også dyktige til å lese din hud, slik at de kan finne voks og etterbehandling som vil gi deg best mulig resultat. Vi tilbyr både rullevoks og varmvoks.

Vipper og bryn

Mørke vipper og velstelte bryn fremhever din naturlige skjønnhet. Vi bruker permanentfarge som er mild mot huden og  gir fin og varig farge. Våre hudpleiere hjelper deg gjerne med forming og napping av bryn i tillegg.

I tillegg tilbyr vi LVL Vippeløft som gir tykkere og mørkere vipper med flott bøy – helt uten vippeextensions. Behandlingen er smertefri og ikke skadelig for vippene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/