Løft ansiktet 10 år tilbake uten kirurgi

Hva er Crotonpeel?

Crotonpeel er en peel med Crotonolje (Crotonoljepeel)  som er en variasjon av fenolpeel, en dyp, kraftig kjemisk peeling, som hjelper på grove rynker, linjer og sterkt solskadet hud. Lignende peelinger har vært brukt i en rekke år. Dr. Bjørn Tvedts signaturpeel er videreutviklet  til en crotonpeel som er kraftigere, men med mindre fare for bivirkninger enn tradisjonelle fenolpeelinger.

 

Rynkefri og stram hud med crotonpeel

Crotonpeel gir et ungdommelig utseende med rynkefri og stram hud.  Andre behandlinger/inngrep som kan gi noenlunde samme resultater er:

Resultatet kan variere og er avhengig av arveanlegg og hudens elastisitet

Erfaring Crotonpeel:

– Deilig å se ut som 50+

«Jeg er en kvinne på 54 år som som ble ønsket velkommen til pensjonistgruppen av en i 70 årene. « vi eldre må holde sammen». Dette var resultatet av sykdom, et hardt liv og dårlige gener. Et av mange.. 
Trener regelmessig, men det hjalp ikke på synet som møtte meg i speilet hver morgen. Bestemte meg så etter lang tenkepause å ta affære, og kontaktet Akademiklinikken. Fikk time hos Bjørn og fortalte at jeg ønsket å se ut som jeg som den biologiske alder jeg har. Nemlig 50+. Tiltak som ble utført var facelift, coroton peeling mm. 
Tiden etter operasjonen var tøff, men gikk mye bedre enn ventet. Jentene ved klinikken var kjempehyggelige, og Bjørn var super til å følge opp! Jeg følte meg i trygge hender og godt ivaretatt. Jeg fikk også overraskende mye bedre resultat en jeg hadde våget å drømme om. Det er riktig deilig å se ut som 50+ !!»

Fra legelisten.no

Hvordan utføres Crotonpeel?

Peelingen utføres i narkose, og tar cirka 1 time. Vanligvis er man i god form etter behandlingen, og kan raskt spise og stå opp. I noen tilfeller overnatter du på sykehuset til dagen etter.

 

Kan Crotonpeel kombineres med andre behandlinger?

Crotonpeel kombineres kan kombineres med for eksempel panneløft, ansiktsløft, fettransplantasjon til ansikt og halsløft. Under en uforpliktende konsultasjon vil du sammen med kirurgen bli enig om inngrep som passer din anatomi og gir de resultatene du ønsker.

Erfaring Crotonpeel 

– Inngrepene var et kick for å komme i gang.

«Ble operert av Bjørn Tvedt som utførte Croton olje peeling i ansikt og innsprøyting av fett fra mage til kinn og hake, samt fettsuging av mage. Er veldig fornøyd med resultatet, og har i ettertid vært veldig motivert for kostholdsendring og trening. Noe som også var en del av planen. Har gått fra 85 til 76 kg på 6 mnd og føler meg både sprekere og yngre. Inngrepene var et veldig kick for å komme i gang. 
En stor takk til Bjørn Tvedt og de ansatte på Akademiklinikken.»

Fra legelisten.no

Hva skjer etter en Crotonpeel?

Etter behandling er man hoven og ugjenkjennelig de første dagene. Sårsalve med antibiotika og bedøvelse legges på huden for at den ikke skal tørke ut.

Den første uken settes du opp til kontroller hyppig for sårstell og skifte av sårsalve hos sykepleier. Etter hver som huden heles avtar hyppigheten på kontrollene og man kan gjøre sårstell hjemme. Man må allikevel belage deg på regelmessig kontroller i flere uker.

Etter 3-6 dager kan du begynne å dusje forsiktig. Etter cirka 14 dager skal de fleste sår være borte, og huden går over i det som kalles hudrødmingfase. Denne varer i 8-12 uker. I denne perioden er huden ofte intenst rød. Dette kan dekkes med sminke.

 

Etterbehandling til crotonpeel

Det anbefales å holde seg helt unna solen de første 12 ukene, og alltid bruke høy solfaktor (helst faktor 50). For å opprettholde et bra resultat anbefales vedlikeholdsbehandling. Hos Akademikliniken får du god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Skin Health.

 

Mulige komplikasjoner ved crotonpeel

Ved alle peelinger er det risiko for komplikasjoner. Infeksjoner, depigmentering og arrdannelse kan forekomme. Alle områder som ikke er tilhelet etter 14 dager kan gi økt fare for arr.

Er du i tvil kan du kontakte vårt sykehus på Ullevål på telefon 22 58 17 10.

Den første konsultasjonen

Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og sørge for at du har riktig informasjon og svar på det du måtte lure på. Du får blant annet informasjon om hvilke behandlinger som imøtekommer resultatet du ønsker, og hvilke forbedringer du kan forvente deg.

 

Før- og etterbilder – crotonoljepeel

I henhold til markedsføringsloven er det ikke lov å vise før-og etterbilder av plastikkirurgiske inngrep. Altså kan vi ikke vise bilder tatt før inngrepet med resultatene etterpå. Du kan under den uforpliktende konsultasjonen hos plastikkirurg se før- og etterbilder hvor du har muligheten til å vurdere kirurgens estetikk og håndverk i tillegg til å få en forståelse av hva inngrepet innebærer.

 

Pasientkoordinator – din beste venn gjennom hele reisen

Etter konsultasjonen treffer du en av våre dyktige koordinatorer som jobber for at du skal føle deg trygg på avgjørelsen din og at du får den informasjonen du trenger. Bestemmer du deg for å gjennomføre operasjonen, booker du tid som passer, og får pasientavtalen og informasjon om inngrepet med deg hjem.
Kirurgi er en stor avgjørelse og det er viktig for oss at du er mest mulig forberedt og sikker i valget ditt. Ta kontakt om du lurer på noe, vi hjelper deg mer enn gjerne.

 

Utsettelse av operasjonen

Er du forkjølet, hoster, har feber eller mistanke om smitte, må du ringe oss slik at slik at vi kan vurdere om operasjonen må utsettes og en annen kan få din operasjonstid. Vi vil da trenge en legeerklæring fra din fastlege. Vi vil også vurdere hvorvidt en antibiotikakur eventuelt kan startes. Se øvrige betingelser for avbestilling i «Pasientavtale ved operasjon».

Hvor mye koster crotonpeel?

 

 

Konsultasjon med plastikkirurg 625,-
Online konsultasjon med plastikkirurg 625,-
Second opinion (inngrep utført på annen klinikk) fra 1 875,-

 

Crotonpeel, lite område fra 20 000,-
Crotonpeel, hele ansikt inkl. overnatting fra 55 000,-
CO2 laserpeel, lite område fra 18 000,-
CO2 laserpeel, hele ansikt fra 25 000,-

 

 

Bestill time

 

Prisen på crotonpeel avhenger av hvilket område som skal behandles. Du vil  få opplyst eksakt pris under konsultasjonen. Vi tilbyr Crotonpeel kun i Oslo.

 

Innhold godkjent av Bjørn Tvedt   


   


   

   


   
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/