AK Microtox gir huden glød og fjerner rynker | Akademikliniken

AK microtox før og etter

 

AK Microtox Natural Expressions gir huden glød og fjerner rynker

AK Microtox Natural Expressions er en ny metode for å redusere rynker og fine linjer på en naturlig måte.

Behandlingen går ut på å injisere en mindre mengde Botulinumtoxin A jevnt fordelt i hele ansiktet. Resultatet blir et slettere helhetsinntrykk – uten å ødelegge et naturlig uttrykk. Behandlingen minsker ofte også porer og gir huden mer liv.

Estetiske behandlinger med botulinumtoxin A blir stadig mer vanlig, men behandlingen har fortsatt et dårlig rykte i visse kretser da det kan gi en veldig tydelig lokal forandring i det behandlede området.

Med AK Microtox Natural Expressions får du fordelene med Botulinumtoxin A, uten å ødelegge din mimikk eller å bli stiv.

Usikker på om dette kan passe for deg? Våre kosmetiske sykepleiere tilbyr alltid en gratis konsultasjon i forkant av en behandling.

WEBBOOKING

 

Hvem passer behandling med AK Microtox Natural Expressions for?

AK Microtox Natural Expressions benyttes fremfor alt for å behandle følgende indikasjoner:

  • Rynker og fine linjer
  • Store porer

En tradisjonell behandling med botulinumtoxin går ut på å redusere nesten alle rynker og linjer på et lokalt område i ansiktet. AK Microtox Natural Expressions går ut på å behandle rynker og fine linjer jevnt over hele ansiktet i mindre lokale doser, og beholde mer av det naturlige uttrykket.

AK microtox før og etter

 

Hva skjer før en AK Microtox-behandling?

Vi i Akademikliniken er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil få informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Et helseskjema blir deretter fylt ut hvor du i tillegg får lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Når det gjelder botoxbehandling kan den som oftest utføres direkte tilknyttet til konsultasjonen om man ønsker det, men vi ser gjerne at man gir seg selv betenkningstid før behandling.

I forbindelse med konsultasjonen går vi også igjennom din helsestatus og eventuelt medisinering. Generelt bør man unngå blodfortynnende legemiddel før en injeksjonsbehandling. Er du gravid eller ammende fraråder vi behandling med Botulinomtoxin.

 

Hvordan foregår en AK Microtox-behandling?

Behandleren injiserer en liten mengde Botulinumtoxin A ved hjelp av en veldig tynn nål, jevnt fordelt over ansiktet. Botoxen plasseres ytterst i hudlaget i motsetning til tradisjonell Botox, som injiseres i muskelen.

Som oftest behøves det ikke bedøvelse, men muligheten finnes om man ønsker det. Totalt tar behandlingen cirka 15-30 minutter.

Ak microtox før og etter

 

Hva skjer etter behandlingen?

Som regel innebærer behandlingen ingen risiko, og du kan gå tilbake til jobben eller på fest på kvelden om du ønsker dette. Vær oppmerksom på at du kan få forbigående blåmerker.

Effekten er ikke permanent, men sitter i cirka 2-4 måneder, og man kan gjenta behandlingen om man ønsker dette. For å opprettholde effekten bør man gjenta behandlingen 2-4 ganger per år (studier viser at effekten varer litt lengre for hver behandling som utføres).

 

Anbefalt etterbehandling

Ofte kombinerer man botoxbehandling med fillers. Fillere benyttes blant annet for hudforyngelse, ansiktskonturering og for å skape volum, fjerne rynker og forstørre lepper.

> Les mer om fillers her

 

Aktuelle kombinasjonsbehandlinger

For optimal effekt kan det være bra å kombinere med medisinske hudpleieprodukter som er spesifikt tilpasset din hudtype.

Hos Akademikliniken sørger vi for å gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hud. Vi tilbyr også en helt egen hudpleieserie fra Akademikliniken som har blitt utviklet gjennom flere års forskning.

Vi tilbyr botox- og filler-behandlinger på våre klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

 

Hva koster en behandling med AK Microtox?

Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av den uforpliktende konsultasjonen.

> Se priser for botox og fillers her

WEBBOOKING