AK Microtox Natural Expressions - Akademikliniken

AK Microtox Natural Expressions

 

AK Microtox Natural Expressions en ny metode for å redusere rynker og fine linjer på en naturlig måte.

Behandlingen går ut på att injisere en mindre mengde Botulinumtoxin A jevnt fordelt i hele ansiktet. Resultatet blir et slettere helhetsinntrykk – uten å ødelegge et naturlig uttrykk. Behandlingen minsker ofte også porer og gir huden mer liv.

Estetiske behandlinger med botulinumtoxin A blir stadig mer vanlig, men behandlingen har fortfarende ett dårlig rykte i visse kretser da det gir en veldig tydelig lokal forandring i det behandlede området. Med AK Microtox Natural Expressions får du ta del av fordelene med Botulinumtoxin A, uten å ødelegge din mimikk eller å bli stiv.

 

WEBBOOKING

 

Hva passer behandling med AK Microtox Natural Expressions for?

AK Microtox Natural Expressions benyttes fremfor alt for å behandle følgende indikasjoner:

  • Rynker og fine linjer
  • Store porer
  • Beholder gløden i huden
  • Vil få ett slettere helhetsinntrykk
  • Motvirker aldring for yngre personer

En tradisjonell botoxbehandling går ut på å redusere nesten alle rynker og linjer på et lokalt område i ansiktet. AK Microtox Natural Expressions går ut på å behandle rynker og fine linjer jevnt over hele ansiktet i mindre lokale doser, og beholde mer av det naturlige uttrykket.

 

Hva koster det?

AK Microtox Natural Expressions koster kr. 4000.

 

Hva skjer under en Microtoxbehandling?

Du treffer en av våre sertifiserende behandlere for en personlig konsultasjon der dere sammen går igjennom dine problemer og ønsker. Basert på det rekommanderer behandleren hvilken behandling som er mest hensiktsmessig, og forteller om fordeler og risiko. Videre tar dere sammen en avgjørelse om hvilken behandling som skal utføres.

Når det gjelder botoxbehandling kan oftest den utføres i direkte tilknyttet til konsultasjonen om man ønsker det, men vi ser gjerne at man gir sig selv betenketid før behandling. I forbindelse med konsultasjonen går vi også igjennom din helsestatus og eventuelt medisinering. Generelt bør man unngå blodfortynnende legemiddel før en injeksjonsbehandling. Er du gravid eller ammende fraråder vi behandling med Botulinomtoxin.

 

Hvordan foregår en behandling?

Behandleren injiserer en liten mengde Botulinumtoxin A ved hjelp av en veldig tynn nål, jevnt fordelt over ansiktet. Botoxen plasseres i hudlaget istedenfor tradisjonell Botox, som injiseres i muskelen. Oftest behøves det ikke bedøvelse, men muligheten finns om man ønsker det. Totalt tar behandlingen cirka 15-30 minutter.

 

Hva skjer etter behandlingen?

Som regel innebærer behandlingen ingen konsekvenser, og du kan gå tilbake til jobben eller på fest på kvelden om du ønsker dette. Om et følsomt område i ansiktet behandles, og man har økt tendens til blåmerker. Så er det greit å være forberedt på at det kan oppstå en reaksjon. Du bør ikke gni på eller masere det behandlede området. Siden det kan gjøre at Botulinumtoxinet sprer seg til nærliggende muskler, som man ikke ønsker å behandle. Man bør også ta det rolig det nærmeste døgnet etter en behandling, som for eksempel unngå fysisk trening.

Effekten er ikke permanent, men sitter i cirka 2-4 måneder, og man kan gjenta behandlingen om man ønsker dette. For å opprettholde effekten bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger per år (studier viser at effekten varer litt lengre for hver behandling som utføres).

 

Ang. dyreforsøk ved testing av Botulinumtoxin typ A

På grunn av nasjonale regelverk har dyreforsøk vært en uunngåelig metode i mange land for å forsikre kvaliteten på Botulinumtoxin typ A, både for medisinsk og estetisk bruk. EU har nå godkjent alternative testmetoder for bla. legemiddels selskap som Allergans botulinumtoxin-produkter som innebærer at dyreforsøk ikke lenger er nødvendig for å teste sikkerheten. Allergen er Akademiklinikens hovedleverandør av ”botox”.

 

Kombinasjoner- og etterbehandling

Ofte kombinerer man botoxbehandling med fillers. Fillers benyttes bland annet for hudforyngring, ansiktskonturering og for å skape volum, fjerne rynker og forstørre lepper.

 

Les mer om fillers.

 

For optimal effekt er det bra å komplimenter med hudbehandlingsprodukter, som er spesifikt tilpasset din hudtype. Hvilke produkter som passer akkurat deg best, får du råd om av din behandler.

 

Les mer om våre egne hudbehandlingsprodukter.

 

WEBBOOKING

 

Vi tilbyr botox og filler-behandlinger i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Se priser for botox og filler >