AK Microtox Natural Expressions - Akademikliniken

AK Microtox Natural Expressions

AK Microtox Natural Expressions en ny metode for å redusere rynker og fine linjer på en naturlig måte. Behandlingen går ut på att injisere en mindre mengde botulinumtoxin A jevnt fordelt i hele ansiktet. Resultatet blir ett slettere helhetsinntrykk – uten å ødelegge et naturlig uttrykk. Behandlingen minsker ofte også porer og gir huden mer liv.

Estetiske behandlinger med botulinumtoxin A blir stadig mer vanlig, men behandlingen har fortfarende ett dårlig rykte i visse kretser da det gir en veldig tydelig lokal forandring i det behandlede området. Med AK Microtox Natural Expressions får du ta del av fordelene med botulinumtoxin A, uten att ødelegge din mimikk eller att bli stiv.

Når er en behandling med AK Microtox Natural Expressions beleilig?

AK Microtox Natural Expressions benyttes fremfor alt for att behandle følgende indikasjoner:
– Rynker og fine linjer
– Store porer
– Beholder gløden i huden
– Vil få ett slettere helhetsinntrykk
– Motvirker aldring for yngre personer

En tradisjonell botoxbehandling går ut på att redusere nesten alle rynker og linjer på et lokalt område i ansiktet, men AK Microtox Natural Expressions går ut på att behandle rynker og fine linjer jevnt over hele ansiktet i mindre lokale doser og beholde mer av det naturlige uttrykket.

Hva skjer under en microtoxbehandling?

Du treffer en av våre sertifiserende behandlere for en personlig konsultasjon der dere tilsammen går igjennom dine problemer og ønsker. Basert på det rekommanderer behandlerne hvilken behandling som er mest hensiktsmessig og forteller om fordeler og risiko. Videre tar dere tilsammen en avgjørelse om hvilken behandling som skal utføres.
Når det gjelder botoxbehandling kan oftest den utføres i direkte tilknyttet til konsultasjonen om man ønsker det, men vi ser gjerne at man gir sig selv betenketid før behandling.
I forbindelse med konsultasjonen går vi også igjennom din helsestatus og eventuelt medisinering. Generelt bør man unnvike blodfortynnende legemiddel før en injeksjonsbehandling.
Er du gravid eller ammende fraråder vi behandling med botulinomtoxin.

Hvordan foregår en behandling?

Behandleren injiserer en liten mengde botulinumtoxin A ved hjelp av en veldig tynn nål jevnt fordelt over ansiktet. Botoxen placeras i hud laget i stedet for tradisjonell botox som injiseres i muskelen. Oftest behøves ingen bedøvelse, men muligheten finns om man ønsker det. Totalt tar behandlingen cirka 15-30 minutter.

Hva skjer etter behandlingen?

Som regel innebærer behandlingen ingen konsekvenser, og du kan gå tilbake til jobben eller på fest på kvelden om du ønsker dette. Om et følsomt område i ansiktet behandles og man har økt tendens til blåmerker, så er det bra at vara forberedt på at det kan oppstå.

Du bør ikke gni på eller masere det behandlede området – det kan gjøre at botulinumtoxinet sprer seg til nærliggende muskler som man ikke ønsker å behandle. Man bør også ta det rolig det nærmeste døgnet etter en behandling og f. eks unngå fysisk trening.

Effekten er ikke permanent, men sitter i cirka 2-4 måneder da man kan gjenta behandlingen om man ønsker dette. For att opprettholde effekten bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger per år (og studier viser at effekten varer litt lengre for hver behandling som utføres)

Ang. dyreforsøk ved testing av botulinumtoxin typ A

På grunn av nasjonale regelverk har dyreforsøk vært en uunngåelig metode i mange land for å forsikre kvaliteten på botulinumtoxin typ A, både for medisinsk og estetisk bruk.
EU har nå godkjent alternative testmetoder for bla. legemiddels selskap som Allergans botulinumtoxin-produkter som innebærer at dyreforsøk ikke lenger er nødvendig for å teste sikkerheten. Allergen er Akademiklinikens hovedleverandør av ”botox”.

Kombinasjoner- og etterbehandling

Ofta kombinerar man botoxbehandling med fillers. Fillers benyttes bland annet for hudforyngring, ansiktskonturering, og ved å skape volum og slette ut rynker og f. eks forstørre lepper.
Les mer om fillers

For optimal effekt er det bra at komplimenter med hudbehandlingsprodukter spesifikt tilpasset for din hudtype. Hvilke produkter som passer akkurat deg best, får du råd om av din behandler.
Les mer om våre egne hudbehandlingsprodukter

Hva koster det?

Den eksakte prisen er avgjørende for behandlingens omfang, og om den kombineres med andre behandlinger. Før behandlingen starter, får du en prisoversikt av din behandler.
Vår veiledende prisliste

Booke tid for behandling

Booke tid