Silikonpupper i Oslo - Plastisk kirurgi | Akademikliniken

Silikonpupper

For mange kvinner er brystene en viktig del av ens personlighet og selvfølelse. Hos Akademikliniken har vi over 20 års erfaring med brystløft, brystreduksjon, brystrekonstruksjon og brystforstørring.

Brystforstørring med silikonimplantat er en av de inngrep som utføres mest av hos oss. Det folkelige uttrykket på et slikt brystinngrep, er silikonpupper.

Det kan være flere grunner til at kvinner ønsker et slikt inngrep. Noen ønsker å gjenskape den brystformen som er tapt gjennom eksempelvis svangerskap, amming og vektendring, mens andre har et ønske om finere, større og mer symmetriske bryst.

1677_bd152c41

Silikonimplantat

Det finnes en rekke forskjellige implantater og proteser som benyttes ved forstørring av bryst. Noen implantater er dråpeformede (anatomiske), mens andre implantater er runde. De runde implantatene gir en mer markert toppfylde i øvre del av brystet, mens de anatomiske implantatene gir mer volum i nedre del av brystet. Dette implantatet har en mykere kurve på øvre del.

Implantatene kommer i flere hundre forskjellige størrelser med ulik projeksjon, noe som påvirker hvor mye volum brystet vil få. Hva som vil være mest naturlig for din kropp, vil bli under en konsultasjonstime.

På Akademikliniken benytter vi implantater fra Allergan som er FDA godkjente. Dette betyr at de tilfredsstiller de høyeste kvalitetskravene til implanter i USA. Alle implantatet fra Allergan har livstidsgaranti. Dersom noe skulle skje med selve implantatet, vil de derfor bli erstattet med et nytt implantat. Dette gjelder ikke komplikasjoner som eksempelvis hard kapsel.

Konsultasjon

På konsultasjonen vil du møte kirurgen og få en grundig vurdering av ditt utgangspunkt. I tillegg vil dine ønsker for et operasjonsresultat bli diskutert. Du vil få den informasjonen du trenger om ulike implantater og selve operasjonen, samt komplikasjoner som kan forekomme under og etter inngrepet. For at du skal få en individuell vurdering for hvilke muligheter og anbefalinger vi kan gi deg, er en konsultasjon derfor viktig og verdifull.

Her vil dine behov avdekkes, og vi vil sammen komme frem til en type implantat som passer deg og din kropp. Dette er basert på brystfasong og brystvev. Ved hjelp av fotografering av din overkropp og 3D-simulering, kan vi i tillegg tilby et 3D-bilde over hvordan ulike typer silikonimplantater og størrelser vil kunne påvirker ditt sluttresultat.

1672_6a0a6891

Før- og etterbilder av silikonpupper

På nett kan det være vanskelig å finne før- og etterbilder av kosmetiske inngrep, som eksempelvis brystforstørring med silikonimplantat (silikonpupper).  I følge forskriften om markedsføring av kosmetiske inngrep, er det forbudt å benytte før- og etter bilder i reklamer. Dette fører eksempelvis til at vi ikke kan vise før og etter bilder offentlig. I følge pasient- og brukerrettighetsloven har vi imidlertid mulighet til å vise deg eksempler på ulike resultater av en operasjon under en konsultasjonstime.

Komplikasjoner

Alle kirurgiske inngrep gir risiko for at komplikasjoner kan oppstå, selv om den er liten. Blødning og infeksjon er situasjoner som kan oppstå, tross at det skjer svært sjelden. Det finnes en risiko for at det kan dannes en tykkere hinne omkring implantatet, såkalt kapseldannelse. Dette er en tilstand som ikke er farlig, men som kan gjøre at brystet oppleves fastere og rundere. I uttalt grad vil det være behov for en kirurgisk korreksjon for å bedre dette (ved å fjerne kapselhinnen). Skulle kapseldannelse komme tilbake gjentatte ganger, kan det i sjeldne tilfeller være aktuelt å fjerne silikonimplantatene.

Resultat

Akademikliniken har i en årrekke forsket og bidratt til utvikling innen kosmetisk kirurgi. Det verdenskjente AK snittet er en teknikk utviklet ved Akademikliniken. Snittet blir benyttet for å beregne silikonimplantatets størrelse og plassering. Forskningen og utviklingen har bidratt til å gjøre våre kirurgiske inngrep tryggere, og de estetiske resultatene forutsigbare. Inngrepet er mer skånsomt, har redusert risiko for komplikasjoner, og ikke minst oppnås det nå et bedre sluttresultat ved hjelp av dette snittet.

Resultatet etter et inngrep avhenger av alder, kjertel, hudkvalitet og brystenes naturlige plassering. Etter operasjonen er det helt normalt at brystene kjennes spente og hovne. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opptil flere måneder før brystene har fått sin endelige form. For at du skal føle deg i trygge hender også etter operasjonen, vil du fortsatt ha mulighet til å kontakte kirurgen som gjennomførte operasjonen din hos Akademikliniken.

Hva koster silikonpupper?

Prisen på slike inngrep vil variere, og avhenger av implantatet som benyttes og størrelsen du ønsker. Hva som passer best for deg avtales sammen med lege på konsultasjon. Sjekk ut vår pristabell over ulike typer brystkonstruksjon.

Hvorfor velge Akademikliniken?

Vi har i 25 år forsket på, og utviklet teknologien og metodene som benyttes i dag. Vi har som mål å være i forkant av utviklingen av morgensdagens plastikk kirurgi. Hos oss får du derfor de beste forutsetningene for en sikker operasjon, gjennomført av profesjonelle kirurger, implantater og utstyr av høy kvalitet – og ikke minst et resultat du blir fornøyd med.

Vi tilbyr brystforstørring med silikonimplantat i Oslo.

Bestill en konsultasjonstime i dag!

Se priser for brystforstørring med silikonimplantat >