SKIFTE AV BRYSTIMPLANTATER MED AVANSERTE TEKNIKKER

Har du eldre brystimplantat som trengs å skiftes ut? Har flere år med brystimplantat medført endringer av brystenes form og volum? Har du ubehag og smerter på grunn av kapseldannelse omkring brystimplantatene?

Akademikliniken er kjent i hele verden for å være ledende innen avansert brystkirurgi. Vi benytter de fremste vitenskapelig dokumenterte metodene for å kunne forbedre brystets form og volum, ved utskiftning av eldre brystimplantat.

Ettersom årene går etter en brystforstørring med implantat, kan brystets form, konsistens og fylde endres betraktelig. Årsakene til dette kan være svangerskap, vektendringer og aldersbetingede endringer.

Har du behov for skifte av brystimplantat, vil vi ønske å tilpasse en behandling spesielt etter dine forutsetninger.

Vi benytter mange ulike metoder for å oppnå det absolutt beste resultatet. Vi holder oss til enhver tid faglig oppdatert, noe som sikrer deg den beste og mest moderne behandlingen.

SKIFTE AV BRYSTIMPLANAT KAN KOMBINERES MED:

  • Skifte av implantatets plassering til under brystmuskelen
  • Samtidig brystløft for forbedret fasong
  • Vi er den eneste private klinikken som benytter TIGR Mesh som fungerer som en vevsforsterker der kjertelvevet og huden er svært tynn. TIGR Mesh integreres i eget vev og løses deretter opp. Resultatet blir at eget vev bygges opp og resultatet blir mere varig.
  • Fet transplantasjon fra andre områder på kroppen benyttes for å bygge opp fettvev omkring brystimplantatet og sikrer et mere naturlig og mykere preg.

Akademikliniken den eneste klinikken i Norge som tilbyr et komplett spekter av ulike behandlingsmetoder ved skifte av brystimplantat.

Om du har behov for en individuell vurdering så ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre erfarne kirurger.

Vi tilbyr skifte av brystimplantater i Oslo.

Se priser for skifte av brystimplantater >