Innhold godkjent av: Bjørn Tvedt

Behandling av sprengte blodkar hos Akademikliniken

Vi behandler sprengte blodkar effektivt

Det er vanlig med sprengte blodkar i ansiktet, fremfor alt på kinn og nese. Det finnes flere årsaker til overfladiske kar i ansiktet, der de vanligste er:

Sprengte blodkar kan være svært sjenerende for den som er rammet. Ved hjelp av  IPL kan vi behandle de sprengte blodkarene effektivt.

Behandlingen er svært effektiv, og i mange tilfeller vil man se forbedringer allerede etter èn gang, men man må påberegne 2-4 behandlinger.

Akademikliniken har lang erfaring med behandling av sprengte blodkar, og kan vise til svært gode resultater hos tidligere pasienter.

 

Hva skjer før en behandling for sprengte blodkar?

Vi er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. I konsultasjonen vil du treffe en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere.

Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil få informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Et helseskjema blir deretter fylt ut hvor du i tillegg får lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling.

> Vi er alltid tilgjengelige om du skulle lure på noe

Hvordan foregår en behandling?

Med IPL kan vi behandle alle typer sprengte blodkar i ansikt, på hals og på bryst. Også røde arr etter acne/kviser kan behandles.

Før behandling renses huden, og vi påfører en gel for å forsterke lysets gjennomtrenging i huden slik at den kommer ned til områdene den skal behandle.

Blodet inneholder hemoglobin som absorberer lyset og omdanner det til varme. Denne varmen ødelegger proteinet som sitter i veggene i blodkaret. Dette resulterer i at åreveggen klapper sammen, og åren vil gradvis forsvinne etter behandling.

Vi anbefaler gjennomsnittlig 2-5 behandlinger med ca. 4 ukers intervall.

 

Hva skjer etter behandlingen?

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter behandlingen. Vi anbefaler at du bruker dagkrem med minimum solfaktor 30 de første 4 ukene etter behandlingen for å minimere risikoen for at hudforandringene kommer tilbake. I tillegg bør du unngå direkte soleksponering i samme periode.

Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem.

Før du drar fra klinikken vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen som er blitt utført, samt info om mulige reaksjoner som kan oppstå etter en behandling av sprengte blodkar.

 

Anbefalt etterbehandling

Hos Akademikliniken sørger vi for å gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hud. Vi tilbyr også en helt egen hudpleieserie fra Akademikliniken som har blitt utviklet gjennom flere års forskning.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO SkinHealth.

 

Hva koster en behandling for sprengte blodkar?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, som f.eks hvilket område som skal behandles og metode/produkt som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av den uforpliktende konsultasjonen.

> Se priser her

WEBBOOKING