Bli kvitt dobbelthake uten kirurgi (Oslo, Bergen, Stavanger) | Akademikliniken

Bli kvitt dobbelthake uten kirurgi

Dobbelthaker kan ha mange årsaker, så som aldring, genetikk eller vektøkning. Selv tynne mennesker kan plages av dobbelthake, og det kan være vanskelig, eller så og si umulig å slanke eller trene den bort.

Det finnes forskjellige metoder for å ta bort en dobbelthake, både kirurgiske og ikke-kirurgiske. Belkyra er det første godkjente legemiddel for behandling av uønsket fett under haken, i form av en dobbelthake. Behandlingen ødelegger fettcellene under haken, og gir ofte (en mer markert profil.

Belkyra inneholder virkestoffet deoxicholsyre. Deoxicholsyre produseres naturlig i kroppen for å lette nedbrytningen av fett.

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

Når er behandlingen egnet?

Belkyra kan gradvis redusere en dobbelthake og forbedre utseendet på hakeprofilen.

Behandlingen fokuserer på å redusere fettcellene under haken som bidrar til dobbelthake.

Hva skjer før en behandling?

Før behandlingen vil du møte din behandler, der dere går gjennom hvordan behandlingen fungerer, dine ønsker og dine forutsetninger. Behandleren undersøker deretter halsen din. Deretter får du råd om hva behandling med Belkyra kan gjøre for deg.

Behandler beregner så den behandlingsplanen som erfaringsmessig vil gi deg et optimalt resultat av Belkyra.

Hvordan foregår en behandling?

En behandling tar omkring 15-20 minutter.

Behandleren injisere små mengder av stoffet på flere steder i det området som skal behandles. Hvor mye Belkyra du får, og hvor mange behandlinger som trengs, er avhengig av hvor mye fett det er under haken.

De fleste som behandles med Belkyra, opplever en synlig forbedring av hakeprofilen etter to til fire behandlinger. For noen kreves det inntil seks behandlinger for å oppnå et optimalt resultat.

Tidsintervallet mellom hver behandling skal alltid være minst 4 uker. Når det ønskede resultat er oppnådd, kreves det vanligvis ingen ytterligere behandling.

Hva skjer etter behandlingen?

Som med andre injeksjonsbehandlinger, kan du oppleve bivirkninger av Belkyra. Umiddelbart etter behandling, kan man oppleve smerte, hevelse/væskeansamling, blåmerker eller redusert sensitivitet under haken.

Disse er vanligvis forbigående, og forsvinner av seg selv. Bivirkningene er vanligvis størst etter den første behandling, og avtar etter hver behandling.

Hva koster det?

Prisen på behandling avhenger av flere faktorer. Blant annet av omfanget på området, antall behandlinger du trenger for å få tilstrekkelig effekt, samt om du gjør en kombinasjonsbehandling/operasjon. Du kan lese mer om priser for ulike operasjoner og behandlinger under hver klinikk.