AK Softlift | Akademikliniken

AK Softlift –  gir ansiktet et løft, uten kirurgi

AK Softlift gir ansiktet et løft – uten kirurgi, ved hjelp av hyaluronsyre – Restylane, og Botox.

Akademikliniken har utviklet en helt ny estetisk behandlingsmetode som gjenskaper volumet i ansiktet.
AK Softlift bygger opp vevet fra dypet ved hjelp av hyaluronsyre og Botox, for dermed å gi ansiktet et løft. Hyaluronsyren, som finnes naturlig i kroppen, injiseres i ulike dybder av vevet, og på den måten gir volum til det behandlede området.

Med AK Softlift kan man gjenskape volum og spenst i hele eller deler av ansikt, hals og dekolletage. Dessuten kan man utføre mindre korrigeringer, av for eksempel neser.

AK Softlift er en utprøvet metode som kan være et alternativ til tradisjonell plastisk kirurgi. Det finnes flere fordeler. Behandlingen gir direkte resultater samt en mer naturlig effekt med volum og glans.

Hva skjer før behandlingen?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er helt uforpliktende. Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling.
Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål.

Hvis du velger å gå videre, setter vi oppen time hos en av våre spesialister.

Er det noe du er usikker på? Ring oss, vi er alltid tilgjengelige  dersom du har spørsmål.

Hvordan foregår behandling?

AK Soft lift er individuelt designet, og bygget opp på en eller flere behandlinger.
Før behandling, foretar man en analyser der en tar hensyn til form, hudstruktur og de anatomiske mulighetene.

Behandlingstiden tar vanligvis under en time, og rekonvalesensperioden er minimal. Behandlingen gir langvarige resultater uten arrdannelse, og er egnet for alle som føler at alderen har begynt å sette spor.

Behandlingen er utviklet for å gi maximal effekt ved bruk av fillers m/spesialnåler, muskelavslappende produkt kombinert med  bransjens mest komplette laserutstyr og Akademikliniken sine hudpleieprogram.

AK Softlift kan kun utføres av sykepleiere og plastiske kirurger som er spesialtrent i feltet.

 

 

 

Hva skjer etter behandlingen?

Etter en behandling med injeksjoner, vil huden reagere med å bli hoven, rød og event få noen blåmerker alt etter hvilket område som er blitt behandlet.

Disse vil gradvis gå bort, og vil være helt borte fra 5-9 dager. I mellomtiden kan man dekke dem til med en dekkende krem. Vent med slik krem til ca 4-6 timer etter endt behandling.

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter behandlingen. Vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 daglig.

Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem.

Før du drar fra klinikken, vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen som er blitt utført samt info om reaksjoner etter en slik behandling.

Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss.

Etterbehandling

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, er det viktig at du pleier huden din regelmessig, og bruker daglig høy solfaktor beskyttelse mot solen.
I tillegg anbefaler vi vedlikeholdsbehandling – denne vil også kunne ha en forebyggende effekt.

Hos Akademikliniken får du god info om hupleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hudtilstand.
Vi kan også tilby en egen hudpleieserie fra Akademikliniken. Denne har blitt utviklet gjennom flere års forskning.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, som f.eks hvilket område som skal behandles og metode/produkt som benyttes.

Du vil  få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.  Du kan lese mer om priser her.