ansikt

Ansiktsbehandlinger – hva kan vi gjøre for deg?

Ansiktet forandrer seg med tiden på forskjellige måter. Når man treffer andre mennesker for første gang, er ansiktets utseende av stor betydning. Derfor er ansiktet viktig for manges velbefinnende.

At ansiktet eldes skyldes først og fremst arvelige anlegg, men aldring av ansikt påvirkes også av stress og ytre faktorer som sol og røyking. Det skjer også forandringer under huden. Støttevev brytes ned, og ansiktet mister volum og form. Rynker rundt munnen er også en vanlig konsekvens av aldring.

Med injeksjonsbehandlingermedisinsk hudpleie eller kirurgi kan vi behandle deler av ansiktet som du ikke er fornøyd med ved hjelp av ansiktsbehandlinger. Vi kan også korrigere nesen din ved hjelp av kirurgi, for eksempel utfører vi operasjon av skjev neseskillevegg og estetiske neseoperasjoner. Ved hjelp av 3D-simulering kan vi gi deg et forventet før og etter-resultat av neseoperasjonen.

Vi kan fjerne uønskede rynker og linjer, men også gi huden ny glød og spenst uten kirurgi. Vi tilbyr også leppeforstørrelse på våre klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

WEBBOOKING

Usikker på hva som passer for deg? Ta en titt på vår rynkeguide.

Din trygghet er viktig for oss

For at du skal være trygg på din beslutning er det første konsultasjonsbesøket viktig. Da treffer du en erfaren sykepleier, hudpleier eller plastikkirurg for å gå gjennom dine forventninger og forutsetninger, slik at dere sammen kan finne behandlingsformen som passer best for deg.

Du kan lese våre pasienters erfaringer med Akademikliniken på legelisten.no, eller ta en titt på våre pasienthistorier her.

Dr. Bjørn Tvedt hos Akademikliniken er ansvarlig for opplæring av alle behandlere i Norge som utfører blant annet Belkyra. Du kan lese mer om våre pasienters erfaringer med Dr. Bjørn Tvedt på legelisten.no.

Vi er landets ledende innen ansiktsbehandling

Akademiklinikens plastikkirurger er blant landets ledende innen ansiktsbehandling. Hos oss kan du blant annet få utført inngrep som kirurgi for asiatiske øyelokk, neseplastikk og facelift, og i dag er vi den klinikken for kosmetisk kirurgi i Norden med lengst erfaring innen estetisk medisin. Vi gjennomfører ikke bare egne operasjoner – vi utdanner også plastikkirurger fra hele verden.

WEBBOOKING