Ansiktsbehandlinger - hva kan vi gjøre for deg?

Hva er ansiktskirurgi?

Ansiktskirurgi er en felles betegnelse på alle kirurgiske inngrep, laserbehandlinger og kjemiske peel på ansiktet. Inngrepene kan vare fra 20 minutter til flere timer avhengig av metode som benyttes. Felles for alle behandlingene er at de krever stor presisjon og lang erfaring fordi resultatet er godt synlig for alle.

Hva om en som ønsker øyelokkplastikk for å få et mer åpent blikk ved å fjerne ekstra hud over øyet egentlig trenger et panne- og øyebrynsløft? Eller om en som ønsker ansiktsløft vil ha bedre nytte av dr. Bjørn Tvedts signaturpeel? Mange av inngrepene gir tilsynelatende den samme effekten, derfor er en uforpliktende konsultasjon en av våre dyktige plastikkirurger nødvendig slik at du får rett behandling for ønsket resultat.

Med injeksjonsbehandlinger, laser og medisinsk hudbehandling kan vi i tillegg redusere rynker og linjer, og gi huden ny glød og spenst uten kirurgi. Dette er behandlinger som utføres av autoriserte kosmetiske sykepleiere med lang erfaring og i tett samarbeid med våre kirurger. Din fordel er at vi tilbyr hele spekteret fra hudpleieprodukter til ansiktsbehandlinger og ansiktskirurgi, slik at du får den behandlingen eller kombinasjon av behandlinger som er tilpasset dine ønsker, behov, hudkvalitet og ansiktsanatomi. Vi tilbyr plastisk kirurgi kun i Oslo, og ansiktsbehandlinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Erfaring ansiktsløft

 Jeg har alltid vært preget av samfunnets kritiske holdning til plastisk kirurgi, men mine plager skyltes ansikt. Ansiktet kan man aldri skjule. Jeg valgte tilslutt å ...

Les mer

Erfaring neseoperasjon

Dagen jeg skulle ta av gipsen fikk jeg et nytt sjokk. Det griseaktige preget var borte, og nesen sto ikke lenger rett opp! Nesen er i dag like lang som nesen jeg ble født med. 

Les mer

Erfaring øyebrynsløft

I mange år har jeg slitt og hatt dårlig selvtillit, flere kommentarer på at blikket mitt har sett surt ut grunnet hvordan brynene mine var plassert. Dette påvirket meg veldig.

Les mer

Hva er panne- og øyebrynsløft?

Inngrepet strammer opp huden i pannen, løfter brynene og reduserer furer mellom øynene. Snittene er i hodebunnen og er et par centimeter lange.

Les mer

Hva er øyelokkplastikk?

Vi tilbyr både øvre og nedre øyelokkplastikk, avhengig av hva du ønsker å oppnå. Inngrepet fjerner overflødig hud og eventuelt fremtredende fett over eller under øyet.

Les mer

Hva er asiatisk øyelokkplastikk?

Dette inngrepet skaper en tydelig øvre øyelokkfold. Hensikten er å gi et mer åpent blikk, samtidig som man bevarer det etniske asiatiske uttrykket.

Les mer

Hvordan få skarpere kjevelinje?


 

Hva er trådløft?

Trådløft er en teknikk der man benytter biologisk nedbrytbare PDO (Polydioxanone) - tråder som føres inn under huden og  behandlingsmetoden kan sammenlignes med en injeksjonsbehandling.

Les mer

Hva er mellomansiktsløft

Et mellomansiktsløft er et kirurgisk inngrep som løfter huden ved munnviken og fremre del av kinnene. Inngrepet strammer huden langs kjevelinjen og påvirker halslinjens utseende.

Les mer

Hva er ansiktsløft?

Ansiktsløft utføres for å løfte opp og glatte ut huden. Et slikt inngrep vil først og fremst påvirke haken og halslinjen. Finere rynker rundt munnen krever mer spesielle tiltak som hudsliping, peeling eller laser.

Les mer

En av Norges beste på nesekirurgi

Gjennom lang erfaring og høy kompetanse er Dr. Bjørn Tvedt en av Norges mest etterspurte plastikk kirurg innen neseplastikk.

Ingen neseoperasjon er lik. Alle har et forskjellig utgangspunkt og ulike ønsker. For noen handler det om estetikk, mens for andre handler det om funksjon, som for eksempel ved en operasjon av skjev neseskillevegg. Grunnet nesens vitale funksjon er neseoperasjoner et av de mest krevende inngrepene innenfor plastisk kirurgi.

 

Ansiktsløft uten kirurgi

Bjørn Tvedts signaturpeel er en peel med Crotonolje, som er tryggere enn tradisjonell fenolpeel. Den har effekt i de dypere lag av huden som gjør den i stand til å stramme opp løs hud,  forbedre grove rynker, linjer og sterkt solskadet hud. Lignende peelinger har vært brukt i en årrekke, men dr. Tvedts signaturpeel er tryggere i bruk og har mindre fare for bivirkninger enn tradisjonelle fenolpeelinger. Det beste med denne type peeling er at den fortsetter å virke i flere år etter behandlingen.

 

Ansiktsløft med fettransplantasjon

Fettransplantasjon til ansikt dreier seg om rekonstruksjon av volumtap og ansiktsform. De fleste over 35 år har tapt ca. 5 % av volumet i ansiktet, noe som tilsvarer et volum på ca. 20-30 milliliter.

Dersom uttrykket i ansiktet gir assosiasjoner til magerhet og slitenhet, vil volumet som trengs for å rekonstruere dette være såpass stort at det er fornuftig, både med hensyn til sikkerhet og økonomi, å erstatte det meste av volumet med fett.

Fettet etablerer seg best i områder som er stabile, f. eks. i kinnben og rundt øynene. Etter at fettet har satt seg kan man benytte fillere i mindre volum for å korrigere tunge vevsgroper som fettet ikke klarer å løfte tilstrekkelig opp, som f. eks. munnviker.

Korrigere utestående ører uten arr?

Vanligvis korrigerer vi utstående ører under narkose som kompletteres med en lokalbedøvelse av området rundt øret.

Den vanligste operasjonsteknikken er at brusken deles fra baksiden ved den tenkte indre bryterynken på øret, legges fri og slipes. Da slipper kirurgen å gjøre et snitt på ørets fremside. Slipingen gjør at brusken i øret bøyer seg bakover, og på denne måten kommer øret nærmere hodet.

Fyldigere lepper med kirurgi

Lepper kan forstørres på forskjellige måter, både kirurgisk eller med injeksjoner. En kirurgisk metode som vi benytter, er V-Y- metoden, og gjøres på innsiden av overleppen. Leppebåndet forbinder overleppen til tannkjøttet i en V form. Under inngrepet løsnes leppebåndet fra sin opprinnelige V- form og sys igjen i en Y form, noe som gjør at leppebåndet blir skjøvet fremover og gir et naturlig løft på leppene. Se for deg at du dytter amorbuen litt opp med fingeren.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/