Ansiktsbehandlinger - hva kan vi gjøre for deg?

Hva er ansiktskirurgi?

Ansiktskirurgi er en felles betegnelse på alle kirurgiske inngrep, laserbehandlinger og kjemiske peel på ansiktet. Inngrepene kan vare fra 20 minutter til flere timer avhengig av metode som benyttes. Felles for alle behandlingene er at de krever stor presisjon og lang erfaring fordi resultatet er godt synlig for alle.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre spesialister i plastisk kirurgi.
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Mange av inngrepene gir tilsynelatende den samme effekten, derfor er en uforpliktende konsultasjon en av våre dyktige plastikkirurger nødvendig slik at du får rett behandling for ønsket resultat. Under konsultasjonen vil du få svar på alle dine spørsmål, og kirurgen vil forklare deg hva som er et realistisk resultat.

Har du spørsmål om plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Med injeksjonsbehandlinger, laser og medisinsk hudbehandling kan vi i tillegg redusere rynker og linjer, og gi huden ny glød og spenst uten kirurgi. Dette er behandlinger som utføres av autoriserte kosmetiske sykepleiere med lang erfaring og i tett samarbeid med våre kirurger. Din fordel er at vi tilbyr hele spekteret fra hudpleieprodukter til ansiktsbehandlinger og ansiktskirurgi, slik at du får den behandlingen eller kombinasjon av behandlinger som er tilpasset dine ønsker, behov, hudkvalitet og ansiktsanatomi. Vi tilbyr plastisk kirurgi kun i Oslo, og ansiktsbehandlinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Poser under øynene

Ved poser under øynene kan vi fjerne løs hud og fettposer.

Har du spørsmål om plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Tunge øyelokk

De vanligste årsakene til tunge øyelokk er redusert elastisitet og svekket bindevev i huden.

Bestill time

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre spesialister i plastisk kirurgi.
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Hva er panne- og øyebrynsløft?

Inngrepet strammer opp huden i pannen, løfter brynene og reduserer furer mellom øynene. Snittene er i hodebunnen og er et par centimeter lange.

Les mer

Hva er øyelokkplastikk?

Vi tilbyr både øvre og nedre øyelokkplastikk, avhengig av hva du ønsker å oppnå. Inngrepet fjerner overflødig hud og eventuelt fremtredende fett over eller under øyet.

Les mer

Hva er asiatisk øyelokkplastikk?

Dette inngrepet skaper en tydelig øvre øyelokkfold. Hensikten er å gi et mer åpent blikk, samtidig som man bevarer det etniske asiatiske uttrykket.

Les mer

Ansiktsløft med fettransplantasjon

Fettransplantasjon til ansikt dreier seg om rekonstruksjon av volumtap og ansiktsform. De fleste over 35 år har tapt ca. 5% av volumet i ansiktet, noe som tilsvarer et volum på ca. 20-30 milliliter.

Dersom uttrykket i ansiktet gir assosiasjoner til magerhet og slitenhet, vil volumet som trengs for å rekonstruere dette være såpass stort at det er fornuftig, både med hensyn til sikkerhet og økonomi, å erstatte det meste av volumet med fett.

Fettet etablerer seg best i områder som er stabile, for eksempel i kinnben og rundt øynene. Etter at fettet har satt seg kan man benytte fillere i mindre volum for å korrigere tunge vevsgroper som fettet ikke klarer å løfte tilstrekkelig opp, som for eksempel munnviker.

Korrigere utestående ører uten arr?

Vanligvis korrigerer vi utstående ører under narkose som kompletteres med en lokalbedøvelse av området rundt øret.

Den vanligste operasjonsteknikken er at brusken deles fra baksiden ved den tenkte indre bryterynken på øret, legges fri og slipes. Da slipper kirurgen å gjøre et snitt på ørets fremside. Slipingen gjør at brusken i øret bøyer seg bakover, og på denne måten kommer øret nærmere hodet.

Fyldigere lepper med kirurgi

Lepper kan forstørres på forskjellige måter, både kirurgisk eller med injeksjoner. En kirurgisk metode som vi benytter, er V-Y- metoden, og gjøres på innsiden av overleppen. Leppebåndet forbinder overleppen til tannkjøttet i en V form. Under inngrepet løsnes leppebåndet fra sin opprinnelige V- form og sys igjen i en Y form, noe som gjør at leppebåndet blir skjøvet fremover og gir et naturlig løft på leppene. Se for deg at du dytter amorbuen litt opp med fingeren.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/