Enten du vurderer et kirurgisk inngrep, injeksjons- eller hudbehandling, har vi ekspertisen på ansikstsbehandlinger | Akademikliniken

WEBBOOKING

 

Ansiktet forandrer seg med tiden på forskjellige måter. Når man treffer andre mennesker for første gang, er ansiktets utseende av stor betydning. Derfor er ansiktet viktig for manges velbefinnende.

At ansiktet eldes skyldes det først og fremst arvelige anlegg, men aldring påvirkes og av stress, ytre faktorer som sol og røyking. Det skjer og forandringer under huden. Støttevev brytes ned, og ansiktet mister volum og form. Med kirurgi, injeksjonsbehandlinger og medisinsk hudpleie kan vi korrigere deler av ansiktet som du ikke er fornøyd med. Vi kan slette ut uønskede rynker og linjer og gi huden ny glød og spenst.

 

Usikker på hva som passer for deg? Ta en titt på vår rynkeguide.

 

VÅR KOMPETANSE, DIN TRYGGHET

I dag er vi den klinikkenkjeden i Norden med lengst erfaring innen estetisk medisin. Vi gjennomfører ikke bare egne operasjoner, vi utdanner også plastikkirurger fra flere verden.

Visste du at Akademiklinikens plastikkirurger er blant landets ledende innen ansiktskirurgi? Hos oss kan du blant annet få utført inngrep som kirurgi for asiatiske øyelokk, neseplastikk og facelift.

I tillegg er Akademikliniken den første klinikken i Norge som utførte behandling med Belkyra, injkejsoner for fettreduksjon av dobbelt hake. Dr. Bjørn Tvedt hos Akademikliniken har og vært ansvarlig for opplæring av alle behandlere i Norge som utfører Belkyra.

 

VI ENGASJERER OSS

For at du skal være trygg med din beslutning er det første konsultasjonsbesøket viktig. Da treffer du en erfaren sykepleier, hudpleier eller plastikkirurg for å gå gjennom dine forventninger og forutsetninger slik at dere sammen kan finne behandlingsformen som passer best for deg.

Du kan lese våre pasienters erfaring med Akademikliniken på legelisten, eller våre pasienthistorier her.

 

WEBBOOKING