Vurderer du behandling av ansikt? | Akademikliniken

Ansiktet

Ansiktet forandrer seg med tiden på forskjellige måter.
Når man treffer andre mennesker for første gang, er ansiktets utseende av stor betydning. Det avslører hvordan vi har det, og hva vi tenker på. Ansiktet er med andre ord veldig viktig for manges velbefinnende.
 
At ansiktet aldres skyldes først og fremst vår arv, men det påvirkes også av stress og ytre faktorer som sol og røyking. Linjer og rynker vises tydeligere med årene, men det skjer også forandringer under huden. Støttevev brytes ned, og ansiktet mister volum og form. Med kirurgi, injeksjonsbehandlinger og medisinsk hudpleie, kan vi korrigere deler av ansiktet som du ikke er fornøyd med. Vi kan slette ut uønskede rynker og linjer og gi huden din ny glød og spenst.
 
Vi engasjerer oss for at du skal kjenne deg trygg med dine beslutninger. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. Da treffer du en erfaren sykepleier for å gå gjennom forventninger, forutsetninger, helsen din og hvilken behandlingsform som er mest passende. Uansett om det handler om estetiske verdier eller praktiske problemer på grunn av ulykke eller sykdom.
 
Vi går gjennom inngrepet for å skape et felles mål med behandlingen. Vi går gjennom de planlagte inngrepene i detalj, gir deg råd om hvordan du skal forberede deg før operasjonen og hvordan du best kan lette sårtilhelingen etter operasjonen.
 
Akademikliniken har mange års erfaring med både estetiske og rekonstruktive ansiktsbehandlinger. I dag er vi den klinikken i Norden med lengst efaring innenfor disse områdene. Vi gjennomfører ikke bare egne operasjoner, vi utdanner også plastikkirurger fra flere verden. Til hjelp har vi, foruten noen av verdens mest fremragende kirurger innen plastisk kirurgi, også tilgang til det som blant mange anses å være den nyeste teknologien og utstyret.

Akademikliniken gjennomfører en rekke behandlinger, både estetiske og rekonstruktiv plastisk kirurgi i ansiktet.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

Mange av operasjonene er av slik art at du kan dra hjem allerede samme dag, men en del krever at du blir værende til dagen etter og blir tatt hånd om av personalet vårt. I denne tiden har du et eget rom. Det er alltid sykepleiere på plass, og en kontinuerlig tilgang til vakthavende lege.
 
Når du drar hjem etter en operasjon, får du et kort med oppfølgingstime med telefonnummer til klinikken og til den kirurgen som har utført behandlingen. Du kan nå oss både på dag og kveldstid.
 
Begynn med å bestille en konsultasjon hos oss. Her får du nødvendig informasjon før du bestemmer deg for å gå videre og bestille en behandling eller operasjon.