Dette gjør vi

Et unikt helhetskonsept

Vi kan tilby et unikt helhetskonsept: estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi, injeksjonsbehandlinger med fillers og medisinsk rynkebehandling, laser og avansert medisinsk hudpleie. I tillegg har vi vår egen hudpleie serie utviklet av klinikkens eksperter. Det gir muligheten til et skreddersydd resultat.

Sikkerhet og Trygghetsgaranti

Som pasient hos oss, er du i trygge hender. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først. Samtllige behandlinger utføres av autorisert helsepersonell. Vi benytter de best dokumenterte metodene, har tilgang til det siste innen teknologi og sikkerheten går vi aldri på kompromiss med.

våre klinikker gir vi, som de første innen vår bransje, Trygghetsgaranti.

Dette innebærer:

Du får personlig behandlingsanbefaling.
Dersom du ikke trenger behandling, sier vi nei.
Opplever du noe akutt, er vi der – også i helgene. Vi har akutt-telefon.
Har du spørsmål, er vi alltid tilgjengelig på dagtid.
Du blir behandlet av kvalifisert og sertifisert helsepersonell med lang erfaring.
Du behandles kun med originale og veldokumenterte injeksjonspreparater.
Vårt medisintekniske utstyr, er godkjent og anerkjent.
Akademikliniken er ISO-Sertifisert.

Plastikkirurgi

Våre plastikkirurger er verdensledende innen både rekonstruktiv og estetisk plastikkirurgi. Akademikliniken er den eneste private klinikk i Skadinavia som utfører avansert micro-kirurgi (Stockholm). Vi har utarbeidet våre egne metoder, f.eks når det gjelder brystforstørring, og gir 5 års kapselgaranti. Vi deltar innen nyeste forskning. Dette er din garanti for at du skal få best mulig resultat. Hos oss finner du kompetanse innen alle typer plastikkirurgiske inngrep.

Medisinsk Hudpleie

På våre klinikker og hudsenter, tilbyr vi det seneste innen medisinsk hudpleie. Alt fra peelinger til avansert laserbehandling. Uansett om det handler om pigmentflekker, rynker, arr, sprengte blodkar, solskader eller hårfjerning, har vi kunnskapen og de tekniske mulighetene til å kunne hjelpe deg. Vi utfører også hudanalyser, der vi setter opp et hjemmeprogram med spesialtilpassede kremer.

Hudpleieprodukter

Akademiklinikens hudpleieserie, er et komplett program bestående av hudpleieprodukter som er utviklet gjennom flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper, mange års medisinsk erfaring kombinert med Akademiklinikens kombinert med de siste forskningsresultater om hvordan man kan forlenge hudens ungdommelighet. Produktene selges hos alle Akademiklinkens klinikker og Sykehus. Les mer om serien her.

I tillegg fører vi ZO Skin Health og ZO Skin Medical fra Zein Obagi.