Dette gjør vi

Et unikt helhetskonsept

Vi kan tilby et unikt helhetskonsept: estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi, injeksjonsbehandlinger med fillers, medisinsk rynkebehandling, laser og avansert medisinsk hudpleie. I tillegg har vi vår egen hudpleieserie utviklet av klinikkens eksperter. Det gir muligheten til et skreddersydd resultat.

Sikkerhet og Trygghetsgaranti

Som pasient hos oss er du i trygge hender. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først. Samtlige behandlinger utføres av autorisert helsepersonell. Vi benytter de best dokumenterte metodene, har tilgang til det siste innen teknologi og sikkerheten går vi aldri på kompromiss med.

våre klinikker gir vi, som de første innen vår bransje, Trygghetsgaranti.

Dette innebærer:

Du får personlig behandlingsanbefaling.
Dersom du ikke trenger behandling, sier vi nei.
Opplever du noe akutt, er vi der – også i helgene. Vi har akutt-telefon.
Har du spørsmål, er vi alltid tilgjengelig på dagtid.
Du blir behandlet av kvalifisert og sertifisert helsepersonell med lang erfaring.
Du behandles kun med originale og veldokumenterte injeksjonspreparater.
Vårt medisintekniske utstyr, er godkjent og anerkjent.
Akademikliniken er ISO-Sertifisert.

Plastikkirurgi

Våre plastikkirurger er verdensledende innen både rekonstruktiv og estetisk plastikkirurgi. Akademikliniken er den eneste private klinikk i Skadinavia som utfører avansert micro-kirurgi (Stockholm). Vi har utarbeidet våre egne metoder, f.eks når det gjelder brystforstørring, og inkluderer alltid trygghetsgaranti i prisen etter brystforstørrelse. Vi deltar innen nyeste forskning. Dette er din garanti for at du skal få best mulig resultat. Hos oss finner du kompetanse innen alle typer plastikkirurgiske inngrep. Siden 2002 har vi på Akademikliniken arrangert Beauty Through Science i Stockholm. Dette er en stor kongress som samler estetisk ekspertise fra hele verden, der man utveksler kunnskap og erfaring innen den nyeste forskningen samt nye teknikker innen plastisk kirurgi.

Medisinsk Hudpleie

På våre klinikker tilbyr vi det seneste innen medisinsk hudpleie. Alt fra peelinger til avansert laserbehandling. Uansett om det handler om pigmentflekker, linjer, arr, sprengte blodkar, solskader eller hårfjerning, har vi kunnskapen og de tekniske mulighetene til å kunne hjelpe deg. Vi utfører også hudanalyser, der vi setter opp et hjemmeprogram med spesialtilpassede kremer.

Hudpleieprodukter

Akademiklinikens hudpleieserie AK Skincare består av hudpleieprodukter som er utviklet gjennom flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper, mange års medisinsk erfaring kombinert med de siste forskningsresultater om hvordan man kan forlenge hudens ungdommelighet. Produktene selges hos alle Akademiklinkens klinikker. 

I tillegg fører vi ZO Skin Health og Coloresience.

Bestill time hos Akademikliniken

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/