På behandlingsdagen

Før ankomst

Kom gjerne uten sminke på behandlingsområdet, er det ikke mulig så kan vi hjelpe deg med rens. Er du syk, har feber, infeksjon eller lignede skal du ikke gjøre hudbehandlinger!

 

Ved ankomst
Henvend deg i resepsjonen når du kommer til oss.
Din sykepleier vil komme og hente deg for behandling.

 

Bedøvelse
Dersom det er behov for bedøvelse vil du få dette inne på behandlingsrommet, og det er inkludert i prisen.

 

Behandling

Din behandler vil hele tiden snakke med deg om behandlingen du har booket, og skulle det ha dukket opp spørsmål eller du har endret ønsker siden konsultasjon vil vi alltid avklare dette med deg før selve behandlingen begynner.

  • Dermapen: Det er vanlig å bli rød av behandlingen, dette legger seg i løpet av 1-2 dager
  • Sprengte blodkar: Du trenger alltid flere behandlinger og det er ganske vanlig å bli rød eller få enkelte blålige merker og hevelser etter behandlingen. Dette gir seg i løpet av få dager.
  • HydraFacial: Du kan vanligvis gå rett tilbake til normale aktiviteter.
  • Fraxel: Du bør ikke kjøre etter behandlingene og du kan være ganske rød og hoven de første par dagene

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/