For menn

BESTILL KONSULTASJON

AK Norge har et bredt utvalg av behandlinger tilpasset menn.  Hos oss tilbyr vi et unikt helhetskonsept: estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgiinjeksjonsbehandlinger, laser og avansert medisinsk hudpleie.

I tillegg har vi vår egen hudpleieserie utviklet av dermatologer og plastikkirurger. Vår erfaring og kompetanse er din trygghet. De siste årene har mannlige pasienter som ønsker å gjøre ulike behandlinger økt betydelig.

Svettebehandling

Vi kan hjelpe å redusere hyperhidrose (overdreven svette) ved hjelp av  injeksjoner som blokkerer nerveimpulsene til svettekjertelen og hemmer svetting. Vi kan behandle armhuler ved alle våre klinikker. Hender og føtter kan behandles ved vår kirurgiske avdeling på Ullevål.

Hårfjerning

Vi arbeider med det mest effektive og gjennomprøvde hårfjerningsteknologien for permanent hårfjerning på markedet; Nordlys IPL. AK har mer enn 20 års erfaring innen hårfjerning med IPL.

FØR/ETTER BILDE

Våre hudpleiere i Bergen og på Smestad i Oslo tilbyr og hårfjerning med voks.

Korrigering av ansiktsform/volumtap

Akademikliniken har blant landets mest erfarne behandlere innen behandling av volumtap, ansiktskontur og hudforyngelse av huden i ansiktet. Ved hjelp av hyaluronsyregelè som legges under huden, kan man tilbakeføre tapt volum i større eller mindre volumer for feks. korrigering av kjevelinjen eller bygge volum til kinnben eller hake. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, og  påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet. Se resultat av behandlingen her.

Dr. Bjørn Tvedt ved Akademikliniken var og den første i Norge til å korrigere uønsket fett under haken ved hjelp av injeksjoner. I tillegg underviser han andre behandlere innen behandlingen.

Intimkirurgi for menn

Penisforlengelse er kanskje det mest omtalte inngrepet innen mannlig intimkirurgi. En årsak til å gjøre en penisforlengelse kan være at man opplever sin penis som for kort og inndratt når den er slapp, ikke at den er for liten ved ereksjon. Hos Akademikliniken utfører vi også penisfortykkelse, hvor man transplanterer fett til penis. Inngrepene kan utføres sammen, eller hver for seg. Akademikliniken er den private aktøren som utfører flest penisforstørringer i Norge.

Gynekomasti

Noen menn opplever at et  eller begge bryster vokser i størrelse, såkalt gynekomasti. Mange menn opplever dette som sjenerende og plagsomt. Operasjonen går ut på at kirurgen fjerner brystkjertelvev samt fjerner fett ved hjelp av fettsuging.

Hud

Ved Akademikliniken har vi et bredt utvalg av hudbehandlinger og medisinsk hudpleie. Vi har lang og god erfaring med blant annet behandling av acne, acne arr, rosacea og solskadet hud. Kom gjerne innom på en uforpliktende hudkonsultasjon.

Ønsker du å utføre en behandling eller er i tvil om hva som vil passe for deg? Kontakt en av våre klinikker, så hjelper vi deg. Du kan og benytte vår webbooking.

akademikliniken

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/