Før en injeksjonsbehandling

Ved det første besøket hos oss møter du en erfaren kosmetisk sykepleier som lytter til dine ønsker, går igjennom alternativene for behandling og svarer på dine spørsmål. Under besøket får du også informasjon om hva behandlingen vil koste og om evt. forholdsregler. Du må også fylle ut et helseskjema vedrørende din helsetilstand og tidligere sykdommer og behandlinger. 

Det er viktig at du har realistiske forventninger og at du får informasjon om hvilke forandringer en behandling vil medføre. Dersom du velger å gå booke en behandling, kan vi enten hjelpe deg å finne en time, eller i noen tilfeller – behandle direkte dersom det er satt av tid til det.   

Delegering 

For alle behandlinger som gjøres med legemidler (medisinsk rynkebehandling, behandling av overdreven svette, behandling med Hylase eller sklerosering) må du ha en delegering fra vår lege. Vi gjør da alle forberedelser, gir deg informasjon, tar bilder og går gjennom helseinformasjon på konsultasjonen og så vil vi ha en delegering klar til deg i løpet av en liten uke. Har du gjort behandlingen hos oss tidligere, har du allerede en delegering fra oss og du kan booke time direkte.  

 

Røyking 

Før alle injeksjonsbehandlinger er det en fordel, men ikke påkrevet, at du ikke røyker 4 timer før og etter behandlingen.  

 

Forhåndsregler for medisiner 

Bruker du faste medisiner , fyll inn å helseskjema, så vil vi kunne hjelpe deg dersom det er noe du bør unngå.  Spesielt blodfortynnende kan medføre en økt risiko for hematomer eller blåmerker og kan være fint å unngå.  

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/