Før en hud- eller laserbehandling

Ved det første besøket hos oss møter du en erfaren kosmetisk sykepleier som lytter til dine ønsker, går igjennom alternativene for behandling og svarer på dine spørsmål. Under besøket får du også informasjon om hva behandlingen vil koste og om evt. forholdsregler. Du må også fylle ut et helseskjema som gjelder din helsetilstand og tidligere sykdommer og behandlinger.

Det er viktig at du har realistiske forventninger og at du får informasjon om hvilke forandringer en behandling vil medføre. Dersom du velger å gå booke en behandling, kan vi enten hjelpe deg å finne en time, eller i noen tilfeller – behandle direkte dersom det er satt av tid til det.

 

Røyking

Før alle laserbehandlinger er det en fordel, men ikke nødvendig, at du ikke røyker 4 timer før og etter behandlingen. Dette for å sikre optimal sirkulasjon og dermed bedre effekt der du behandler. Det kan også være en fordel ved f.eks microneedeling.

 

Forhåndsregler for medisiner

Bruker du faste medisiner, fyll inn å helseskjema, så vil vi kunne hjelpe deg dersom det er noe du bør unngå.  Spesielt blodfortynnende kan medføre en økt risiko for hematomer eller blåmerker og kan være fint å unngå. Går du på medisiner som kan gjøre deg lysømfintlig må du også gi oss beskjed dersom du har booket time til laserbehandling eller behandling med IPL.

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/