REDUSER SØKK OG MØRKE RINGER UNDER ØYNENE MED FILLER

filler i tear trough

Behandling med filler i tåregropen, eller tear trough behandling som mange kjenner det som, er behandling av mørke ringer eller søkk under øynene. Mørke ringer og/eller søkk skyldes flere forhold:

  • Fettvevet rundt øynene er redusert.
  • Fettvevet har forsvunnet med tiden
  • Huden under øynene er tynn og man kan se underliggende strukturer og blodårer

En eller flere av disse årsakene kan resultere i at benet blir mer fremtredende og det skapes en fordypning like under øyet. Fordypningen skaper skygge som sees som en mørk ring under øyet.

 

filler tear trough

 

FORKLARINGEN ER ENKEL – DET ER BEHANDLINGEN OGSÅ

I de senere årene har vi behandlet mange for mørke ringer med Restylane filler og oppnådd svært gode resultater med behandling av tear trough. Filleren legges i fordypningen under øyet for å løfte opp vevet på nivå med det omkringliggende vevet. I noen tilfeller vil det og være effektivt å legge produktet i kinnene for å redusere skyggen. Vi har en egen side om vår fillerbehandling av kinn og kinnbein.

Du vil kunne se en forandring like etter behandlingen, men i de påfølgende dagene vil fillerens hyaluronsyre trekke til seg veske og huden vil deretter blir jevnere. Det endelige resultatet kan først sees etter 4 uker.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden