REDUSER SØKK OG MØRKE RINGER UNDER ØYNENE MED FILLER

filler i tear trough

Behandling med filler i tåregropen, eller tear trough behandling som mange kjenner det som, er behandling av mørke ringer eller søkk under øynene. Mørke ringer og/eller søkk skyldes flere forhold:

  • Fettvevet rundt øynene er redusert.
  • Fettvevet har forsvunnet med tiden
  • Huden under øynene er tynn og man kan se underliggende strukturer og blodårer

En eller flere av disse årsakene kan resultere i at benet blir mer fremtredende og det skapes en fordypning like under øyet. Fordypningen skaper skygge som sees som en mørk ring under øyet.

 

filler tear trough

 

FORKLARINGEN ER ENKEL – DET ER BEHANDLINGEN OGSÅ

I de senere årene har vi behandlet mange for mørke ringer med Restylane filler og oppnådd svært gode resultater med behandling av tear trough. Filleren legges i fordypningen under øyet for å løfte opp vevet på nivå med det omkringliggende vevet. I noen tilfeller vil det og være effektivt å legge produktet i kinnene for å redusere skyggen. Vi har en egen side om vår fillerbehandling av kinn og kinnbein.

Du vil kunne se en forandring like etter behandlingen, men i de påfølgende dagene vil fillerens hyaluronsyre trekke til seg veske og huden vil deretter blir jevnere. Det endelige resultatet kan først sees etter 4 uker.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/