FILLER I MARIONETTE LINJENE

filler i marionette linjer

Opplever du at du ser sur ut uten at du egentlig er det? Med filler fra Restylane kan man behandle linjene fra munnviken til kjeven, også kalt marionette linjer.

 

Linjene fra munnviken til kjeven – eller marionette linjer som det populært blir kalt, kan få oss til å se sure ut om de blir svært fremtredende.

Med fillerbehandling kan vi redusere linjene og gi et mer ungdommelig utseende. Produktet blir lagt i selve linjen for å jevne ut fordypningen. Behandlingen kan samtidig løfte munnviker som henger.

Behandling av marionett linjene er forbundet med litt ubehag, men smerten er kortvarig. Etter behandlingen vil du være litt øm i det behandlede området.

For rynker i munnvikene har en behandling kalt mentolabial fold.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset disse.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler med Restylane. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden