Fillerguiden – Filler i hake

filleri i hake

 

Størrelsen på haken kan ha svært mye å si for proporsjonene i ansiktet. Enten man ønsker en mer definert hake, en skarpere profil eller å jevne ut linjen mellom munn og hake kan filler være noe for deg.

 

Når vi behandler med filler i hake ser vi alltid på ansiktet som en helhet. Hakens projeksjon i profil har stor betydning for ansiktets helhet. Med Restylane filler kan vi øke projeksjonen, så vel som å redusere kløft eller gjøre den enten mer maskulin eller feminin. Behandlingen kan også få dobbelthake til å bli noe mindre fremtredende, samt skape mer harmoni i kjevelinjen. Les gjerne mer om kjevelinjer.

 

filler i hake

GJØR DET VONDT?

Behandlingen er ikke forbundet med spesiell smerte annet enn en viss ømhet etter behandlingen, da vevet kan være litt spent i dagene etter. Haken kan også hovne en del opp, men hevelsen forsvinner vanligvis helt i løpet av 14 dager.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset akkurat deg.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/