Fillerguiden – Filler i hake

filleri i hake

 

Størrelsen på haken kan ha svært mye å si for proporsjonene i ansiktet. Enten man ønsker en mer definert hake, en skarpere profil eller å jevne ut linjen mellom munn og hake kan filler være noe for deg.

 

Når vi behandler med filler i hake ser vi alltid på ansiktet som en helhet. Hakens projeksjon i profil har stor betydning for ansiktets helhet. Med Restylane filler kan vi øke projeksjonen, så vel som å redusere kløft eller gjøre den enten mer maskulin eller feminin. Behandlingen kan også få dobbelthake til å bli noe mindre fremtredende, samt skape mer harmoni i kjevelinjen. Les gjerne mer om kjevelinjer.

 

filler i hake

GJØR DET VONDT?

Behandlingen er ikke forbundet med spesiell smerte annet enn en viss ømhet etter behandlingen, da vevet kan være litt spent i dagene etter. Haken kan også hovne en del opp, men hevelsen forsvinner vanligvis helt i løpet av 14 dager.

*Vi gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person.

 

HVA ER DINE FORVENTNINGER?

I forkant av behandling med filler anbefaler vi alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette er viktig for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger og for at dere sammen skal kunne lage en personlig behandlingsplan tilpasset akkurat deg.

Hos AK er alle injeksjonsbehandlere sertifisert for å utføre behandling med filler. Husk alltid å spørre om sertifiseringsbevis hvis behandleren ikke har det synlig. Kun ved fremvisning av Restylanebevis kan du være sikker på at behandleren har den erfaringen og kompetansen som kreves for å behandle med Restylane.

La oss hjelpe deg i gang. Du kontakter enten din nærmeste klinikk på telefon eller benytter vår webbooking for å reservere tid til konsultasjon eller behandling. Full oversikt over våre fillerbehandlinger finner du i fillerguiden