Erfaring neseoperasjon

I 2009 fikk jeg utført en neseplastikk ved et privat sykehus i Trondheim, og fikk det dekket gjennom det offentlige pga. skjev neseskillevegg. Jeg fikk sjokk da bandasjen ble fjernet etter en uke. Nesen var blitt kortere og sto rett opp! Januar samme år tok jeg kontakt med et privat sykehus i Oslo området, med en lege som skulle være den beste i landet.

Kort fortalt foretok han to operasjoner med en tids mellomrom. Begge gangene fikk jeg mer og mer sjokk, for den ble bare verre og verre. Bestilte time en 3. gang hos samme lege, men heldigvis for meg oppførte han seg både arrogant og dårlig, så jeg bestemte meg for å ikke utføre et 3. inngrep der. Psyken ble verre og verre og jeg følte jeg så ut som en «gris». Det ene neseboret kunne man se langt opp i.

- Man skal være veldig sikker på hvem som får utføre jobben

Når jeg snakket med folk følte jeg de bare så på nesen min. Da jeg begynte å google på nett fant jeg Akademikliniken. Jeg bestilte meg time til konsultasjon og der konstaterte kirurgen at nesen var svært ødelagt, og at jeg skulle være glad det ikke kom pipelyd når jeg pustet. Kirurgen var usikker på om han ville greie å hjelpe meg, men jeg valgte allikevel å gi neseoperasjon et 4. forsøk for å få vekk det griseaktige utseende.

Dagene til jeg fikk av gipsen var helt forferdelige. Dagen jeg skulle ta av gipsen fikk jeg et nytt sjokk. Det griseaktige preget var borte, og nesen sto ikke lenger rett opp! Nesen er i dag like lang som nesen jeg ble født med. Tusen takk til kirurgen og teamet. Jeg vil gå så langt som å si at han reddet livet mitt. I sånne situasjoner har du lite å stille med, så man skal være veldig sikker på hvem som får utføre jobben. I mitt tilfelle var Akademikliniken et perfekt valg.

– Kvinne, 34 år

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/