Bilder hår

Metoden går Vi bruker den såkalte micro- og minigraft-metoden. Det er det seneste innen hårtransplantasjon. ut på at man flytter pasientens eget hår fra bakhodet til det skallede området. Man får hår som vokser naturlig på et tidligere skallet område.  Dessuten skapes en naturlig hårlinje.

Vi använder den så kallade micro- och minigraftmetoden. Det är det senaste inom hårtransplantationer. Metoden går ut på att man flyttar patientens eget hår från bakhuvudet till det skalliga området. Man får ett bestående naturligt och växande hår på ett tidigare skalligt område. Dessutom skapas en naturlig hårlinje.

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/