2016-11-29

Film om vitamininjeksjoner

Vitamininjeksjoner er en naturlig blanding av ulike vitaminer som injiseres ulike steder i ansiktet og på kroppen – avhengig av hva en ønsker å oppnå. Alle kan behandles, både menn og kvinner. Spesielt de som ønsker det naturlige da dette er et naturlig alternativ til Restylane og Botox.

Vitamininjeksjoner kan kombineres med andre injeksjoner

Vitamininjeksjoner er kjempefint i forbindelse med oppstramming. Vi kan bruke det i kinnet og på hals, samt fine linjer på brystet kan strammes opp. Rundt øynene og overleppe er produktet fin å bruke. Det har vært et vanskelig område for oss å behandle, spesielt poser og fine linjer. Behandlingen er fint å bruke for seg selv, eller i kombinasjon med filler og Botox.

Behandlingen gir ingen kjente alvorlige bivirkninger da det er et naturlig produkt, men du kan bli litt rød og blå etter behandling, og kanskje få et lite blåmerke.

Bestill time i dag!