Den 2017-06-19

Trygghetsgaranti ved brystforstørrelser

Akademiklinikens mål er å ha de mest fornøyde kundene. Fornøyde med oss og med seg selv. Det er viktig at pasientene føler seg trygge på sitt valg av Akademikliniken og resultatet av behandlingen/operasjonen. Akademikliniken tilbyr derfor kostnadsfri korreksjonsoperasjon av eventuelle uønskede resultater og komplikasjoner knyttet til den primære operasjonen gjennom vår Trygghetsgaranti. Trygghetsgaranti er alltid inkludert i grunnprisen ved en brystforstørrelse.

Les mer om Trygghetsgaranti ved brystforstørrelser her.

Konsultasjonen er et av de viktigste trinnene i behandlingen. Under konsultasjonen har du mulighet til å gi uttrykk for ønsker og stille spørsmål. Sammen med kirurgen diskuterer du ulike alternativer basert på dine personlige forutsetninger. Målet vårt er at både du og kirurgen skal føle dere helt trygge på behandlingen og det forventede resultatet. Oppnår vi ikke dette i løpet av den første konsultasjonen, er du velkommen tilbake for en ny, kostnadsfri samtale.

Stavanger

Trondheim