Den 2016-09-05

Supertilbud – fjern sinnarynken, kun kr. 1900,-

botox-sinnarynke

SUPERTILBUD!

Fjern sinnarynke kun kr. 1900,-*. Gjelder muskeldempende injeksjonsbehandling. Pris pr område.

Kan også benyttes på tversoverstriper i panne eller linjer rundt øyne; “kråketær”. Les mer om botox her.

Tilbudet gjelder kun i en begrenset periode: 05 -16.09. Siste behandlingsdag er 16.09. KUN Stavanger: 19-30.09.16

Ta kontakt med oss for mer info/timebestilling.

Ta kontakt med oss på tlf for mer info/bestilling av time, eller book time på web.

*Tidsrom på kampanje kan variere mellom klinikkene. Pris i Trondheim, kr. 1800,-. Trykk her, for å lese mer under hver enkelt klinikk. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Lagre

Stavanger