Den 2014-04-11

Stella Karrieredag 29.04, Akademikliniken er tilstede.

Akademikliniken er stolt sponsor av Stella Karrieredag som går av stabelen 29.04 på Edderkoppen Teater i Oslo.

Her får du musikalsk innslag av Ingrid Olava, og du vil få møte hårgründer Ida Backlung, tidligere basehopper Karina Hollekim og prisvinnende journalist Ingvild Tennfjord.

Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av, så vi har gleden av å gi bort en billett til deg og din venninne. Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, som foretas 25.04, er å invitere venninner/venner til å gå innom vår fb side, og skrive “Stella” på kommentarfeltet under innlegget. Vi setter stor pris på om dere liker oss samtidig.

Stavanger

Trondheim