Den 2015-06-14

HydraFacial hudbehandling + Sunforgettable pudderbørste spf 30 = 1.450,-

Hydra &CS

Huden er mest vakker når den er frisk, og vårt fokus å gjenopprette huden til sin mest sunne tilstand.

Dette gjør vi ved å fjerne urenheter, og gi huden påfyll av viktige næringsstoffer. HydraFacial er en utrolig non-invasiv behandling som detoxer, forynger og beskytter huden din.

Det gir umiddelbare resultater. Huden blir skinnende ren, med en naturlig glød. Gjør som Hollywoodstjernene – prøv en HydraFacial.

Vi har satt sammen et supert sommertilbud, èn HydraFacial hudbehandling + ColorScience Sunforgettable mineral pudderbørste spf30/50 til kun kr. 1.450,-. Tilbudet gjelder i uk 25-32.

Bestill time til din nærmeste klinikk her.

Stavanger

Trondheim