Den 2013-12-12

AKADEMIKLINIKEN NORDISK FELLOWSHIP PLASTIKKIRURGI

Hvert år har Akademikliniken fordelen av å ta imot et antall plastiske kirurger som ønsker å tilbringe en lengre eller kortere periode på klinikken for å dra nytte av vår erfaring og kompetanse.

Nå ønsker vi Nordisk Fellowship velkommen til våre klinikker i Stockholm, Gøteborg, Malmø og Oslo.

Akademikliniken Fellowship Programmet tilbyr muligheten til å lære av og dele erfaringer med våre spesialister, både i estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi.

Som Fellowship kirurg vil du få muligheten til daglig å bistå i ulike typer kirurgi, samt assistere ved eller utfører ikke-kirurgiske behandlinger. Du får også muligheten til å delta i forskningsprosjekter eller studier som eventuelt skjer på sykehuset.

For å kvalifisere seg til vårt stipendprogram, må du være en fullt kvalifisert spesialist i plastisk kirurgi eller ha ett år igjen av sin spesialiseringen. Etter endt program, ser vi gode muligheter for ansettelse på noen av våre klinikker.
For mer informasjon, ta kontakt m/Dr. Bjørn Tvedt: bjorn.tvedt@ak.se, eller Dr. Paolo Montemurro: paolo.montemurro@ak.se eller send en søknad direkte.

Stavanger

Trondheim