2016-11-29

Injeksjoner – Botox og Restylane

Botox, eller Botulinumtoksin, er et protein som hemmer signalene fra nervecellene til muskulaturen slik at den blir uvirksom i en tid. Derfor slapper huden av og ser mye glattere ut. Restylane er en filler som består av hyaluronsyre gelé. Denne har evnen til å holde på fuktigheten lengre, og gir dermed mer volum.

Injeksjoner for ulike behandlinger

Botox brukes ofte til sinnarynken og til tversoverlinjen i pannen, samt linjene rundt øynene. Kan også bruke Botox på spesialsteder for behandling av eksempelvis tanngnissing eller migrene.

Du vil alltid fylle ut et helseskjema når du møter opp til en konsultasjonstime før behandling. Denne går vi gjennom, samt ser på ansiktsform og anatomien, før vi setter opp en behandlingsplan tilpasset deg. Vi etterstreber et naturlig resultat med naturlig volum.

Bestill konsultasjonstime i dag!