2016-11-29

Hydrafacial – avansert dyprens

Hydrafacial er en avansert dyprens som er kjempefin i kombinasjon med andre behandlinger. Det er en ikke-medisinsk behandling som behandler på overflaten. Behandlingen passer fint å kombinere med medisinske behandlinger.

Hydrafacial – hudpleie

Medisinske behandlinger som laser, injeksjoner eller andre medisinske kremprogrammer, kan være fint å kombinere med denne behandlingen. Du kan enten gjøre det som en engangs behandling før du skal noe spesielt, eksempelvis bryllup eller fest. Eller så kan dette utføres som vanlig hudpleie, gjerne hver 6. uke.

Hydrafacial er en avansert dyprens hvor vi benytter flere trinn:

1. Renser med vakuum og åpner opp porene
  2. Legger på en kjemisk peel
  3. Støvsuger hvor vi benytter kraftig vakuum til å dra opp det som ligger i porene
  4. Sluse inn fuktmed masse antioksidanter hvor porene lukker seg

Ta kontakt i dag ved ønske om mer informasjon om behandlingen!

2 Kommentarer / Legg igjen kommentar

1. Bjørg Marion Brynildsen says:

Vurderer å fjerne overflødig hud på øyelokk,hvor lang helingstid og hva koster det?

• admin says:

Hei. Anbefaler at du kontakter vår kirugiske avdeling på Ullevål i forhold til dette. Du når de på telefon 22 58 17 10.