2015-06-26

Film om tabu og kroppsbilde

De fleste er kanskje ikke klar over at gjennomsnittskvinnen som gjennomfører brystforstørrelse hos Akademikliniken er ca. 35 år. De gjør det kun for egen selvfølelse og for å rekonstruere brystformen slik den var før ammeperioden.

I Akademikliniken tar vi alle pasienter på alvor, vi at de føler et fordømmende press fra media og omgivelsene, og det at de faktisk kommer til oss for vurdering og behandling understreker hvor sterk negativ effekt disse problemene har for pasientens livskvalitet. I denne videoen forteller vi mer om hvordan plastisk kirurgi kan føre til en forbedring i livskvalitet og selvfølelse etter plastisk kirurgi også på lang sikt.